Mitt huvud snurrar...

Idag har det hänt massor..
Mitt jobb ringde och sa att dom måste dra ner på folk så kanske blir av med jobbet.
Träffade på en person och började prata med denna vilket jag inte trodde skulle ske på ett par år, men vi pratade och det gick jätte bra, är lycklig men samtidigt gråtfärdig. Kan inte riktigt hantera mina känslor just nu...

Sen så har jag shoppat HApPy sMiLe:D 
 - Ett par jeans 400kr
 - Ett par skinnhandskar 299kr (pappa betala) ;)

Gick inte att ta någon bra bild på jeansen om man inte tog på sig dom och de orka ja inte så ni får nöja er med denna så länge :p
 
Skinnhandskarna :D Grymt nöjd :D



Nu ska jag gå över till min säng... kanske läsa några sidor ur min bok, irritera lite folk m sms... Och tänka tills ja somnar, Men ja har lovat mig själv att inte grubbla så de ska ja faen inte göra !


Puss och Nattinatten

Aj som faen!

Pain.. PaIN... PAIN !!!!

Jag har tatuerat mig idag :D:D men jävlar vad tuff man är innan nålen börjar picka mot huden.. Det gjorde inte ont i början men ju längre ner nålen spann destu ondare gjorde det :s haha men den blev grym :D




Tagen precis efter därför är ja svart överallt :p


Köpte en pälsjacka från Jofama.
Pris 1 795 kr


Bad frisören rekomendera mig ett bra schampo blev detta.
Pris 235kr


Plus ett värmeskyddande serum som hjälper till att få håret rakt efter plattningen.
Pris: 160 kr


Köpte detta halsband och ett matchande armband.
pris: 199kr för halsbandet och 179kr för armbandet.

Ska shoppa med jeans i morgon med pappa, Behöver verkligen jeans :(


Åh nu är jag helt slut, ska gå och sova nu.. pusspuss


såå seg !

Det här är nog fan den tröttaste dagen hittills. Jag somnade till 4ggr under historian då vi kollade på film. Sen har hela dagen i skolan gått skit segt, trodde jag var på gränsen till att börja åldras mellan skolböckerna. Shit vet ni vad ja kom och tänka på ?! Vi åldras ju varje dag minimaliskt lite, men kan ni förstå det? Läskigt!
Iaf sen när ja kommit ut från skolan så piggnade jag till lite mera och blev lite mer happy när man slipper allt folk som hatar en höhö.
Men sen direkt när ja kommit hem igen så dog jag i soffan somnade till flera ggr och klockan är typ 19.00 jag är trött i dag.

Men måste ju erkänna att jag haft en väldans jobbig natt.. Min kväll i går vart inte den bästa.. och tårarna rann.. Men som kicki jämt säger man måste släppa ut känslorna i mellan åt för att kunna gå vidare. Så det är precis det ja tänker göra, hatar och grämma mig i gamla saker. Men framför allt hatar jag och fastna i saker som hänt. Fan släpp dom och gå vidare. Livet innehåller skit och folk som pissar på än, det är bara så.
so now i'm gonna do, what i have to do!

Jag är ju fan 18år och singel!!!! I should be happy!!

men men..Nu funderar jag allvarligt talat på att gå och sova är så galet trött och om ja ska orka dagen i morgon så borde ja sussa nu...
Så natti natt..
kisses !


20% ängel 80% djävul

Jag vill ha en kille som kan se igenom någons skitsnack, till det bra i en person.
20 procent ängel 80 procent djävul. Han ska vara jordnära och rak på sak,
Och han ska inte vara rädd för att skita ner kläderna i oformade ögonblick.

Men framför allt så ska han vinna mitt hjärta på ett ärligt å charmigt sätt.
Om jag lyckas hitta denna personen. Då ska ja fan gifta mig med honom.

Ja är less på att leta och leva på hoppet. ska det va så ska det va. Orkar inte med skit.
Dock finns det en som fortfarande kan få mig som sin, men det är en lång väg dit från bådas håll och som det ser ut nu så har vi inte ens börjat den resan än. Idont know.
Men jag tänker inte engagera mig i killar längre. Men hittar jag denna då jävlar ska jag anstränga mig !!




Gör vad du kan!

Har jobbat idag, Skulle egentligen ha shoppat med pappa men kunde inte säga nej till jobbet en gång till så det var bara att pallra sig upp och iväg i morse till jobbet. Och det finns inge värre än sura bittra människor som kommer dit och inte tycker något passar, vafan gör dom där?! kan dom bara gå därifrån och ta ut aggresionerna på den/dom personfanskapen är irriterade på ist ! iaf... lugn veronica..! höhö

Å sen när jag satt på tåget hem så var det en unge som var på gränsen till tjockis med en lila kjol och lila tights och det är ju skitsamma ungar kan juh ha på sig inprinsip vad som helst.. Men när jag satt där och stirrade på hennes fula kjol samtidigt som hon flängde runt på säterna och hoppade upp och ner på stången vid dörrarna så började jag tänka på mina problem som blandat sig till en stor jävligt störande röra som jag inte har en aning om hur jag ska fixa till eftersom att allting har blivit väldigt överdrivet och förstorat och jag har ingen talan i saken så att tänka på det blev väldigt frustrerande, så då vart det helt plötsligt mycket roligare och kolla på den tjocka ungen med hennes fula lila kjol. Och då kom jag att tänka på dom där stackars människorna som verkligen har det pissigt. Dom som inte har någon som helst familj, hem eller jobb. Ja menar det är väldigt många av den kategorin som tar självmord varje år. Och jag läste något om en sådan här situation förut. Och då var det en sån hära person som verkligen hade förlorat allt, han hade ingenting. Och han var på väg att ta självmord han åkte till platsen han skulle ta livet av sig på. Och när han kommit fram dit så tappade han sin vante och då var det en liten flicka som kom från ingenstans och plockade upp den åt honom gav honom ett leende och sedan försvann. och den här händelsen gjorde att mannen inte längre ville ta livet av sig, så allt han behövde var en hjälpande han men framför allt ett leende. Hur fantastiskt är inte detta ?! Så om vi bara ler en extra gång nästa gång vi ser någon som ser ut att behöva ett, så kanske vi har gjort dennes dag, eller räddat hans/hennes liv.
Tänk på det..

Gör vad du kan,
Med det du har,
Där du är.

saknaden är stor... det svider av längtan varje gång min hjärna fladdrar iväg och börjar tänka på dig.. och varje gång de händer.. kommer tårarna...Hur handskas jag med det ?


Bröllop och drottninghamn


Jag pappa och annelie och barnen var ute m båten t drottninghamn och fikade och kollade på slottet prinsessan viktoria(kanske) ska gifta dig i :)




Jag har varit på bröllop min pappas sambos bror gifte sig. Det var inget fancy så. Dom ville mer gifta sig för deras skull och inte för alla andras skull, därför behövde dom inte brakfesten och kyrkan. Så dom höll ist till i gamla stan i en jätte mysig gränd ;) sedan gick vi och åt dock på olika ställen.


Barnen skålade också, dock i pommac... eller vad är det man säger, phockahontas :P haha




Efter så myste vi hemma hos pappa brudparet och alla var där :)
Det är min pappas sambo som sitter i mitten, blir lika förvånad varje gång jag träffar henne för hon är en sådan stark person och hon vet verkligen hur man ska vara sig själv. Ja tror man måste känna sig själv för att kunna vara sig själv. Och det tycker jag är otroligt coolt för det är så många människor som byter personlighet så fort man träffar andra människor man inte är van vid. but she stay her. And that's amazing.
Anyway :P

Det vart en riktigt trevlig kväll och det jag insåg på bröllopet är att man inte behöver ställa till med något stort bara för att man ska gifta sig om man inte vill det man kan trixa ihop något litet som är dubbelt så kärleksfullt och minnesvärt för bara varandra och sina närmaste.

Take care!


KRYSSNING OCH MP

Kryssningen var helt galen !!!!
Men den var så jävla roligt, hel galet rolig :D
Vi dansade,drack, dansade, träffade massa mya människor.. Och bara levde :D

Galaxy blev det.


Blev ingen av dom tidigare outfitsen, utan blev detta :)


Några av tjejerna :D Mina snyggingar :D


Galet mkt ungdomar där som sjöng och spelade tinitushög musik, galet !


Och självklart fixade naglar hihi


super lyckad kväll !
Dock åkte jag på spö av en brudjävel, för att hennes ex och jag snackade  och dansade. Hon flippade och hoppa på mig bakifrån och drog in mitt huvud i väggen och mata knytnävsslag så är blå och svullen runt ögat nu, kommer bli jätte kul o gå t skolan i morrn... not!

Nä kryssning ska ja garanterat på fler gånger ! ha ha





Sen så lördag kväll var jag ute med tess, maxi,john o maxis kompisar på MP i jakan och det var också helt galet roligt :) Syftet var att maxi tess pojkvän fyllt 18 så vi firade honom lite :D Grymt lyckad kväll :D
Vi åkte naturligtvis in till stan först men dom har höjt nästan alla krogar till 19 ir 20 så då kommer ju inte vi in:( så det blev MP men de va fan kul de med :D


Och i dag så har jag varit med min pappa och med mina småsyskon ute med pappas båt en sista gång innan den ska upp inför vintern, så vi åkte till drottningholm och åt lite och kollade in slottet som kronprinssesan tydligen ska gifta sig i om ett år ?! haha det var hur trevligt som helt. Jag älskaaar verkligen att vara ute på sjön det är så sjukt rogivande så det är inte sant.


Pusspuss

AH! klädpanik!

Vad ska jag ha på mig imorgon??!! jag har ingen aning :s
Jag har bytt fram och tillbaka hela tiden och försökt mixa ihop något bra, men :(
OK dom här två outfitsen nedan har ja kommit fram till hittills, va tycks?

 
Outfit 1 !


Outfit 2 !
Ser dock tjock ut i detta så hm...
Sen har jag som sagt inte kommit längre :/ suck! borde gå och köpa något kan man ju tycka, men ja HITTADE ju inget roligt :( :( Så länge ja inte vill gå klädd i armband och en halsduk and nothing more ! ha ha

Jag klarade alla min prov idag galant !! så stolt över mig själv, så i morgon blir det och skaka loss lite så det inte blir för intensivt med allt plugg så man till slut skiter i det för det är de sista ja vill..

 
:)

 



Imorgon ska vi busa järnet på båten, fram med listan bara. Eller hur girls ? ;)



Kommer komma med massa bilder på fre och sön, både efter kryssningen imorgon och sen ska jag på krogen me tess på lördag och fira hennes pojke som fyller 18 wihoo :s
Hörs people !

Tjeena hoppsan :D

Fixade naglar, mjaou!




Gick och fixade naglarna i går, sen innan jobbet köpte jag det flätade armbandet, köpte lädersnörena separat på kicks sen flätade jag i hop dom. Plus att jag köpte den stora ringen.


Idag var jag iväg med malin och daniella t jakan och snodde daniellas ide om att köpa denna urmysiga sjal, den är rund och har inga öppningar så man virar den som man vill ha den :).

I morgon är den sora dagen med alla prov, jag kan dom men jag är endå lite nervös att ja inte ska klara dom, det ena sätter han slutbetyget på efter detta provet, så Veronica känn pressen!!!
Och det andra är ett epoktest i Historia sen spanska glosor och redovisning... suck å pust å morr!!

Ser iaf fram i mot kryssningen på torsdag det gör vi allihopa, lite ångest för vad ja ska ha på mig. Men de löööser sig :p

Nu ska ja gå och sussa hörs i morgon, om ja inte failat totalt på proven så ja skiter i datan..
NattNatt :)

Hej vänner

Hejsan allihopa :)

Jag mår väldigt bra just nu, allting bara faller på plats. Självklart så måste jag erkänna att det är väldigt mkt i skolan har t.ex två prov och en redovisning och spanska glosor till onsdag nästa vecka. Men de ska man väl klara av. Men blir ju lite mindre tid till allting när man jobbar och så, men de är ju upp till mig att lösa och klara.
Just nu så är jag inne på min sång väldigt mycket jag och pappa har börjat hålla på med musiken tillsamans med tanke på att han spelar gitarr och jag sjunger så blir vi en väldigt bra mix :D

Ska på en kryssning den 17 som bara är till för ungdomar mellan 18 och 25 ungefär, plus att det är två kända inhyrda DJ som ska röra om lite på båten. Det kommer bli sjukt roligt !

Jag har inte haft någon lust till att hålla på med min blogg eftersom att jag inte kan så mkt om den och att jag inte lyckats fixa till den, suck! Men ska försöka bli bättre på detta nu när jag har mer ork, men fortfarande lite tid hm..? haha

måste plugga lite på mina alla skrivningar så kan inte sitta här i evigheter men lovar att bättra mig på detta :o)



Ta hand om er så skriver jag lite snart igen :D


RSS 2.0