Tränat tidigt :)

Somna typ halv fyra i morse skit kul.. Sen ringde klockan nio för jag skulle iväg o träna men den stängde jag ju bara av sen vakna jag klockan tio i tio av att dom gick hemifrån. Så då blev de bråttom skulle med kvart över tåget med sara till gymmet, hann som tur va med bussen o allt :)

Så nu har vi kört ett helt okey pass på gymmet känns jävligt bra :D

O nu så måste jag åka till banken och sen har jag inte bestämt mig ifall ja ska åka till stan i dag eller inte.
inte så kul inlägg men however, have a nice day!

Puss&Kram

trött..

Hade skit svårt o sova i går med, vet inte riktigt vad det är jag tänker på eller vad de e som gör att jag inte somnar. Kan ju inte redan ha lyckats vända på dygnet :p

Ska strax åka och fika med ronja blev aldrig av igår.
Sen är de planerat att jag ska ut till club sommar med några ifrån min klass ikväll vilket jag faktist vill för dom e jätte roliga o hänga med, men jag vet faktist inte om jag orkar de..

Får se... får se...


Spill inte tid på skit..

TYp som att sova :p

Jag sov väldigt dåligt inatt så tänkte jag att amen jag sover lite längre nu på morgonen men de gick ju inge vidare :/ Så nu kommer jag vara ett segt monster hela dagen...

Idag skulle jag ha träffat Ronja men jag ändrade på de eftersom att jag är ett segt monster, så vi ska fika i morgon istället :)

Så vad gör jag då i dag??
jag kan inte dra å träna för mitt knä har blivit värre, eller de gör stört ont iaf tror de e för att de håller på o bildas en skorpa på såret, så när ja suttit still för länge och ska sträcka eller böja bener rivs skorpan typ upp, urch äckligt ! underbart och skada knät..

Och jag vill inte gå ut i allmänhet heller för de e 29+ ute och de pallar jag inte just nu.. så blir nog o krypa ner i min svala säng igen :D

Va och frågade om dom behövde hjälp på Engla en smyckeaffär i stan i går då svara hon att jag skulle komma tillbaka på tis, så får väl se om de kanske blir något där. ska lämna in lite cv:n överallt men inte bara de för cv:na slänger dom bara under disken sen fortsätter med de dom höll på med så jag ska dit och prata med dom ist. då får dom också en inblick i vem jag är och så :) typ...

men samtidigt kommer jag typ inte ha tid för o jobba så fråga mig inte varför ja söker :p

MEn nu ska ja äta lite frulle..

Pusspuss


Morgonpigg/ slog i backen :(

Vaknade si sådär kvart i sju och va galet pigg :o fatta ingenting!
Sen vakna nathalie och jessica så då var de bara o stiga upp. Blää tror jag förvandlats till en morgon människa, de e fan inte okey ! ;)

Men går väl tillbaka till mina dåliga vanor dvs inte somna före två och inte gå upp före två så fort syrran o bebis åkt hem ;P neeeejj inte jag :D eller ?


Hur som helt denna vecka blir de o söka jobb och söka lite mer jobb, sen ska jag faktist inte göra något speciellt denna vecka för första gången på länge, de är ju helt fantastiskt !

Gjorde snyggaste vurpen i går hahahaha

Jag och natta skulle springa från tåget till bussen så höll vi på o missa bussen så vi började springa och de skulle vi inte gjort förstås för jag snubblade och höll i en champange och en malibu sen min tunga väska så pga av tyngden så stöp jag i backen med en jävla fart och slog upp hela ena knät, båda händerna och ena axeln. krasha malibun och natta asgarva :(

hahaha ja så där satt jag o blödde och alla i bussen råstirrade på mig ungefär som hur gick de? medans natta fortfarande asgarva, jävla mupp !

Idag ska hon dock åka hem så ska åka med henne till tåget och säga hej då :(

Puss♥Kram

Now im back :D

Tjena tjena :)

Min syrra kom ju hit i måndag så har varit med henne som senaste sex dagarna :)
Vi har haft väldigt kul inte suttit still specielt mycket och utforskat stan :)
För de mesta har vi åkt tunnelbana haha nejdå men känns typ så :p

Så på Måndagen mötte jag henne vid tåget i Bålsta sen åkte vi till bro tog en glass med kicki sen åkte till stan för vi har bott hos min pappa i stan.

Tisdag ville nathalie springa runt i gamla stan runt runt runt så då gjorde vi de, hon tog kort runt slottet och sådär de va rätt mysigt :)
Sen gick vi till Gina Tricot och handlade för mitt presentkort :D blev en del :) sen köpte ja en iphone :D
Efter åt vi ute på en väldigt mysig resturang :)

Onsdag så sprang gick vi ner till barnpoolen så jessica fick bada sen sprang vi några varv i stan sen på kvällen badade vi med min farbror och hans tjejkompis.

Torsdag åkte vi fram och tillbaka till mig i bro och hämtade lite grejer och de tog typ hela dagen sen lagade nathalie en toppen middag med hemmagjord lasange och nybakade scones och grejjer så då kom min farbror över och åt.

Fredag var vi på fjärilsmuseet, de  va ett litet misson att ens hitta dit men de gick bra, de va dock en bra bit och gå från bussen tog en 20 min minst :D men de va väldigt fint som en liten tropisk inomhusmiljö med löst flygande fjärilar över allt och mega stora fiskar och pirajjor och lite fåglar och sånt efter åt vi lunch på deras uteservering, De va jätte trevligt :)

Lördagen sprang vi runt i Globens centrum och handlade lite mer bla för mitt lindex presentkort hihi :) och sen hittade vi maffiga örhängen på rea på glitter :D
Sen förvånande nog efter en lång tid med 30+ så började de regna :o så då blev de och åka hem.

Söndag städade och köpte en sallad på ica som man fick plocka i hopp själv sen var de kilopris, väldigt nice och satte oss på kajen i gamla stan och åt den sen begav vi oss hemåt :)

Tänkte lägga upp bilder :)


Jessica springer mot mig och vill kramas :D


GULLII :D


...Detta var innan jessica hoppade i med både kläder och blöja, snacka om
dyngsur :D haha söt :)


De va 30+

och där e hon i ;)




Sen i kväll ska vi äta middag med pappa sen åker Nathalie hem på tisdag f.m

Puss och Kram


WIIE

Idag kommer min syster :D:D

Kommer bli lite dåligt med uppdate eftersom att jag inte kommer ha någon dator hos pappa :)

Pussss

19år :)








Min allra allra bästa vän <3

Ja hade verkligen en helt fantastiskt bra födelsedag, Fick jätte fina presenter en underbar tårta massa folk som grattade mig  och massa kärlek :) gick in på facebook 62 stycken gratulationer <3

Kvällen blev jätte rolig mycke tack vare Ronja <3 vi mötte upp några stycken vid krogen som complete:ade hela kvällen, sen kom jennifer förbi med två jätte fina armband från SNÖ <3  :)

Ja kom hem runt fyra i morse och de förrsta jag gjorde var och trampa på en av ballongerna som låg innaför dörren haha så himla smidig trodde jag väckte hela huset :s ont i foten gjorde de också blev skit rädd :P

Nu idag blir de bara och ta de lugnt för i morgon så kommer ju min syster och hennes bebis <3
Så stannar dom i cirka 9dagar :D:D så då ska vi försöka hitta på en massa mysiga saker :)

....lite bakis är man ju ;P

Puss♥Kram




Början på min födelsedag <3

Jag var först och firade mig hos pappa fick en delsumma till en ny dator och presentkort och lykta :) <3



Fick denna tårta när jag kom hem till kicki efter jag firat hos pappa :)



Möte upp ronja på tåget då kom hon och blåste upp balonger och sköt serpentiner på mig och gav mig denna korgen med vinglas, vin, dumle, ballonger en handduk och dumle :D love you<3

Sen fick jag en ring örhängen och presentkort på skor och en massa godsaker ;D MUMS :) <3

Hur kan man leva i en så stor lögn ?

Det är några saker som jag inte förstår, jag förstår inte hur man kan leva ett liv som man själv inte ens förstår sig på.

Jag förstår inte hur man kan upprepa samma misstag om och om igen utan att bli de mista berörd.

Jag förstår inte hur man kan leva i en så stor fakead cirkel när man vet att de någon gång kommer brista men man bryr sig helt enkelt inte, för de har ju gått hittills.

Jag förstår inte hur man psykiskt klarar av att leva med sig själv på de sättet, och jag förstår inte hur man inte kan säga något till sina nära och kära. Betyder det ingenting att de finns nära och kära ? eller är man så stolt att man bara totalt vägrar berätta något för att man vill leka felfri? och fattar man inte att fasaden till slut spricker?

Jag fattar inte att man inte söker hjälp när man har de svårt. Det handlar om att göra de som är rätt för en själv de handlar om att man ska må bra i sitt liv och de handlar om att leva och inte bara överleva.

De driver mig till vannsine när folk som inte behöver hjälp får hjälp och de dom då gör är och lallar runt med socialens pengar när dom egentligen kan jobba, alla skatteberdägerier och falska sjukskrivningar och förtidspansioneringar och gud vet vad det är bara sjukt!

Men det är ännu sjukare när folk som faktist behöver hjälp inte skaffar sig hjälp på grund av att dom tror att saker och ting baaarrrraaaa ska lösa sig! DE är galet!!


GOd morgon go morgon goo mooorrn :D

Fortfarande sjukling... men bättre än i går iaf :)
Ska åka till bålsta och hämta ut ringar och sen hjälpa mamma med de där dumma passet :P
Sen ska jag hjälpa till och måla huset om solen kan poppa fram någon gång annars kanske de inte e så roligt..
MEn ska väl hoppa in i durshen sen röra på mig :)


FYLLER NITTON PÅ LÖRDAG :D:D:D:D

I wanna be a billionaire ;) / Rihanna ft Eminem




Sweet :)




Grymt skön :)

hm.. äventyr ?

va på en ''festival'' i lördags de va galet roligt :)

Men i dag är de inte lika skoj för har galet ont i halsen ska nog skutta iväg och köpa streepsil eller hur de stavas :p för så här orkar jag inte ha de :p
Tror jag hade lite för lite kläder på mig man går ju i sommarkäder på dagarna men man tänker ju inte på att de blir kallt fram imot kvällen, eller inte jag ialla fall :p

Sen kom min farfar upp till sthlm i går så då var jag och åt middag med han och hans sambo och min farbror, de va inte igår man åt hemlagat så de va jätte gott :D

Idag har ja inga planer, sköööönt!! ...förutom o gå till apoteket.
så kanske ska ta de lilla lugna i dag men får väl se, man vet ju aldrig med mig ;)

Galet kul

Haha hade en galen och oplanerat kväll i går med ronja haha den började med att jag skulle ta mig från mig till henne i kungsängen för att vi skulle på krogen tillsammans, men de vi kom på var att de va lite ont om tid så jag åkte dit till henne sen hade vi en kvart på oss innan bussen tillbaka till tåget gick. och då var de shottar och hon skulle välja kläder. Sen kutade vi till bussen och ser att bussen kör i från oss, vi kutar till nästa busshållsplats och missar bussen där också då kommer ronja på den brilljanta iden att vi springer till tåget från henne de tar typ 20 min, men vi hade då tio minuter på oss, så då satte vi i gång och sprang vi försökte typ lifta och allting haha (fast endå inte) men så sprang vi varannan lyckstolpe och lite till och de va sååååå sjukt jobbigt!!! men sen när vi kommer till kungsängens centrum har vi en minut på oss så ronja kutar ner och in i tåget och håller upp dörren så kommer jag efter och hann precis. Alltså galet svettigt de blev :p men aa så hann vi ialla fall till krogen innan inträde. vi kutade ihjäl oss för och slippa betala 100 spänn i inträde :p hahahaaha men fan va de va värt de, motion på köpet KATCHING!
Hade alldrig hunnit om inte ronja haft sån stark vilja :p
Sen inne på krogen beställde vi så länge allting kostade 30 kronor haha bartendern blev sur för att vi beställde innan vi ens druckit upp :p surfan! men sen kom de mer och mer folk och vi hade jätte roligt :D
sen på väg hem var ju tåget försenat (då passa de) så då missa ja ju bussen hem så fick gå! aja :P

Lyckad kväll ialla fall !


Nu vaknade jag typ nyss haha ska väl käka lite frukost sen ringa mitt jobb :)
pusspuss

IT COMES A TIME IN LIFE WHEN YOU HAVE TO MEET YOURSELF FACE TO FACE!


TJatjatja

Hello! Va och åt i dag med ronja på tasty's riktigt gott, vi har ju inte träffat varandra sen vi kom hem från spanien så de var dax :D min Ronjaaa :D:D <33


Och i morgon är de fredag och utgång :D ska försöka hitta något nice ställe och gå ut på som man inte varit på förut 213 ggr :)
I kväll funderar jag på att bara vara hemma men vet inte om jag ska det eller om jag ska dra in till stan... svårt det här ;P


En sak har jag upptäckt i dag ialla fall.
Att ju mer pengar man har, destu mer problem har man.

PuSsSsS<3

RSS 2.0