Hej skitungar ;)

JAg jobbar på som vanligt sena kvällar och dubbelpass. Men plånboken kommer ju inte klaga jan & feb :D wiho!

har blivit prat om Åre i feb också med ronja och ricky och alla, får se om jag hakar på det eller inte är en hel vecka. Men kommer nog bli riktigt jävla kul :D

Sen åker jag på söndag den 4:e och tar körkort i två veckor i sunne så kommer nog inte skriva då, skriver när ja kommer hem om ja lyckats eller inte såklart ;) och det kommer ju bli att ja lyckats, wiho: D

jobb jobb jobb.. jaja då kör vi då ! :D

Ps. baka nyss en snickerskaka som blev awesome som en liten belöning till mig själv att jag pallar :)

Puss Puss <3

It's my time now!

Just nu så jobbar jag på Dramaten och på en Bar i Gamla stan är inhoppare på två förskolor och kontaktperson till en person snart två.

Jag känner att om man jämför med förra månaden så har jag gjort himla stora framsteg skaffat mig två nya jobb som det går riktigt bra på, funderar på min framtid hur jag ska lägga upp nästa år samt nyårslöften ? ska snart åka på intensivkurs för körkort så himla skönt när det är klart sen, freedom!

Sen har jag en lägenhet och himla bra vänner. Är väldigt nöjd just nu med mitt liv!

Men en sak som jag inser mer eller mindre varje dag är att om man verkligen vill något så får man fixa det själv och det är något man måste tänka på hela tiden för saker sker inte med tiden och andra löser inte saker åt dig. Så det mål och drömmar ni sitter och håller på nu, gör upp en plan för dom och se till att dom sker, ni kommer bli så stolta över er själva efteråt!

Kramis

Hej kompis

Jag har jobbat i dag på Dramaten var premiärkväll jobbade från 10,30 till 01.30 dvs 14h med en timmes rast och frukost... dude thats nice!!
Men var iaf premiär vilket innebär att massa svenksa kändisar har varit med i en ny pjäs som det blivit slutsålt till och sen har vi en fest för folket som var med i pjäsen med buffe och massa vin. Jag har faktiskt haft jätte kul och kommit dom ja jobbar med lite närmre roooligt :D

Sen i morrn så ska jag jobba på baren kl 16 t-? ingen anning men det är också kul, åh länge sen jag hade ett kul jobb!! :D:D blir så lycklig!

nu äter jag en kaka ska durscha sen sussa :D



Tjena tja

Hur fan ser man att en laxjävel är klar ???
jag behöver en hemmaman! komsi komsi !!

hur som, jag har mest jobbat sen sist färgade mitt hår också, hihi blev ingen bra bild men här iaf





eh skit samma blev typ att det skimrar i rött dåligt ljus o så på dessa.

Nu sitter jag och funderar på om min lax är ätbar eller om detta är min sista kväll innan jag åker på nån laxsjuka och spyr upp hela mig innefrån och ut,, hm smal man kommer bli då ;) grymt får hoppas på de andra då ;)


Lyssnar på snygga aguilera - fighter man blir sjukt pepp och glad så nu tror jag att det blir till att piffa till sig och gå ut, ska dock jobba dubbelpanna på Dramaten i morrn men endå, nu lever vi lite också tycker jag allt ;)

Puss och smek!!

Nu är jag happy igen!!!

..För jag har fixat så jag ska få provjobba på en bar på lördag i 4 timmar ungefär. Och kan det bli roligare än att servera alkohol till människor med live musik i lokalen WIHO! ja menar jag hänger ju ändå på krogen jämt så varför inte få betalt för det istället för att spendera hela tiden??
Är galet pepp!! :D:D
Inte allas dröm kanske inte min heller egentligen men tycker bara att det verkar så himla roligt med fest på jobbet :D haha




Puss och Kraamkalas :D

..do not fall apart(!!)


Ibland kan jag bara känna att folk inte uppskattar än och ser alla småsaker som man gör.
Jag tycker inte att saker är jobbigt på det sättet, jag har inte problem med att åka till folk, köpa med saker, ställa upp på utgångar och prata i telefon fast jag inte orkar.

Jag vet att jag har vuxit upp fort och tar mycket ansvar och har en himla kontroll över saker och vill att allt ska vara så bra som möjligt. Men det går inte alltid som man vill, ibland får man inget jobb fast man sitter och söker och lyckas boka in intervjuer så är det bara fel säsong eller så behöver dom inte folk. Jag ber inte ofta om saker utan löser oftast min skit själv, men när jag väl frågar om något så vill jag inte att det ska vara värsta jobbiga grejen att hjälpa mig med och är det de så säg för guds skull nej!

Jag vet att man inte får lika mycket uppmärksamhet när man är 20 bara för att man är just 20, men ibland kan jag bara känna att folk inte vet hur mycket jag faktiskt sliter både psykiskt och fysiskt. Ja menar det var ingen som gav mig facit när jag skulle plugga upp min IG i skolan. Så jag gjorde det helt på egen hand, bokade in möten med lärarna för provdatum till ogjorda prov, byggde upp förtroende hos dom och fixade mig igenom det! Kommer ihåg att jag till och med bröt i hop framför en lärare för att jag hade försökt fixa samma prov 3ggr men inte klarat det och klarade jag inte provet skulle jag inte klara kursen. Till slut efter så jävla mycket vilja från mig själv så fixade jag skiten. och fick till och med stipendium för min skillnad jag gjort under mina 4år i gymnasiet.

Men nu sitter jag här och är skitstolt över att jag fixade det där trots mycket motgångar. Men bara för att folk är så himla vana att jag alltid fixar allting så får jag stor lust att strejka, jag vet att det bara skulle drabba mig själv. men jag är så trött på att alltid vara den starka, den som e framåt och har en jävla vilja, och som även  driver andra.

Ja menar när ska nån driva mig när jag ger upp, på samma sätt som jag drivit er ?



ja ja..blabla.. i'll take myself up.. ofcorse..bitches..haha

RSS 2.0