Naglar..

Nu har jag precis fixat manikyr , men det är så tråkigt att det tar en hel evighet för dom att växa ut men 1 halv sekund för dom att gå av kan det inte vara tvärtom istället :p haha
en lite bild, bara för att.


Nu är det bestämt uppsala i morgon :D wiie

Puss och Natti

29 april

Hejsan :)

idag har det varit kaos fram och tillbaka hela tiden med typ allt!
men nu ser saker och ting ut och börja lösa sig tack och lov.
Ska till uppsala imorgon först på ett möte och sen ska jag möta upp några kompisar i uppsala och vara där under dagen på valborg :D kommer bli skit kul, och blir det sämst så tänker jag göra det bästa av situtationen.
Har haft matteprov idag och det gick kanon, var nu sista matteprovet i matte B WIIE!!! :D :D
ska krypa ner i soffan nu framför mitt kära sex and the city :D

Lägger in bilder från imorgon på fre eller lördag :)
Pusspuss

28 april

Hejdär :)

Jag och några iskolan har pratat om att vara här på lördag och sola kanske laga nått och äta, vore super kul och ha hit dom :D

Har varit i jakobsberg i dag med evelina och shoppat lite till :)
orkar inte förklara så ni får se dom ist :)

En tubtop f. H&M 79kr -perfekt och sola i ;)


En söt blus från Gina Tricot 149kr

Ska kanske shoppa imorgon med kim så ville inte handla allt för mkt. Sen hämtade jag ut mitt nya kontokort idag också, och sen har mitt gamla kontokort börjat göra skumma saker fattar nada finito!

Nu ska jag äta undrar vad det blir för spännande idag!
PussPuss

Gotti gotti !

Man hör ju hela tiden när man slarvar med frukosten att, frukosten är det bästa målet på dagen så häromdagen när jag var med rosanna så blev jag inspirerad till en jätte god frukost nämligen det här:


+


Mjami ser fram imot frukosten i morgon bitti :D

See yaa ! ;p


27 April

Tjenis i dag har varit en riktigt bra dag. =)
Var i Jakobsberg idag och visade upp mig på en praktikplats -waynes coffe. Det var ung personal och dom verkade jätte trevliga, dom ska ringa mig i morgon och säga om jag kan praktisera där eller inte.. men hon jag pratade med var väldigt positiv till att ha mig där, hon nämde också att jag kan få sommarjobb där sen wiie! :)

Shoppade lite efter jag varit där som ni ser nedan :)

Ett par bruna shorts inför sommaren 98kr på H&M


Och ett svart linne 129kr på H&M




En mig på tågstationen ;)

Nu har jag precis käkat och ska mysa ner mig framför tv ett tag :)
Pusspuss

Go natti

Fisken var ätbar :p
Jag och min söta missemiss har kollat på några avsnitt av sex and the city, tänkte gå och sussa snart så man är pigg och glad i morgon man vet ju inte vad för äventyr man kan stöta på då. hehe



Fast hon är lite irriterande när hon lägger sig på magen så man inte ser tv som om hon vore själva drottningen silvia lixom ARGH!!


Night i night ;)

26 April

Halloy..

Har precis varit och kollat på ett radhus inne i bro, jag trodde inte att dom var så fina som dom faktist är inuti för dom ser inge vidare ut utanpå. men dom va skit mysiga!
och sen har dom en liten baksida som man kan grilla på eller pilla i rabatterna om man tycker om det.
Sen åkte vi och köpte årets andra mjukglass :D hehe
Nu ska det lagas till något läskig fisk dom har fiskats upp :s så får väl se hur de kommer smaka, om man vågar smaka på den :p

pusspuss


25 April

Dagen började med att jag somnade halv fyra i morse. Sen ringde klockan, klockan sex inför mitt och rosannas mission ;)


Dagens jag och Rosanna

Rosa lite senare ;D


'
såhär såg kön ut när vi kom dit, framför oss.


Han som står i vit kavaj är Kevin borg som var med i förra årets idol. sen var hoppetoss lilljohan där också båda dom uppträdde.

Börjar ni ana vad vi gjorde? :O
lite fler ledtrådar.



IDOL !! here we come!!


problemet var bara att det var ungefär 2000 till som ville bli allas idol....


fullsmockat inne i lobbyn ! !


hihi...  inte varje dag man gör sånt här.

Så dagen började med att vi gick upp kl: 06.00 var på plats vid globen klockan 08,20 ung.
Stod i den smockfulla kön bland 1500 pers i fyra timmar i 20 graders värme.
Sedan kom man fram till en till kö då man fick sin klisterlapp med nummret på och fick fylla i lite pappren i ung en 30min. Och efter det var vi äntligen inne i lobbyn där vi hamnade i ett stort vänterum som det var folk överallt i som sjöng och pladdrade och hade trevligt en del såg jälvligt trötta ut, var ju några knäppisar som sovit över utanför ingången men kommit in ungefär samtidigt som oss ändå. så när vi kom in där så satte vi oss ner käkade bananer och lira gitarr och sjööng. Sen helt plötsligt hoppade Peter Jidhe fram och ville filma oss med honom. så han satte dit en stol som han hoppade upp på bakifrån och sa typ- ja så här ser det ut bland dom flesta just nu. ( så vi kommer bli en 10 sek kändisar när idol börjar rulla på tv, blev filmad lite utomhus också ) iaf vi låg väl en 400 nummer efter så de var bara och vänta och vänta och vänta.. så där satt vi i ytterligare 3h sen ropade dom äntligen upp våra nummer och vi fick gå till nästa vänterum där vi vänta kanske en 15min och efter det till nästa vänterum inför att få gå in och sjunga. Jag gick vidare av ena juryn men inte andra. Bagge och dom var inte där det var några andra.

Såg bloggerskan kissie som var där och sökte de va ju trevligt och se henne. :p
Det var ju jävla kul och en upplevelse, men säger bara en sak ska ni söka till idol nästa år räkna med att ta med er en förjävla massa dundermedicin av tålamod.

Nu är jag helt slut i kroppen ska lägga mig ner och kolla på sex and the city :D
pusselipuss

24 April


Outfit bilder dagens jag igår :p



Jag och Tess, Mimmi Petra och Mickis satt och drack kaffe och solade på gräsmattan under rasten.



Ewsan och Mimmis

Finurliga Petra

Glada Tess


Sen efter skolan åkte jag till pappsen och busade med ungarna och käkade middag, Efter det hämtade Rosanna(min halvsyrra) upp mig i kungsängen också åkte vi hem till mig så hon fick se mitt paradis :D
Nu kommer hon strax hit igen så ska vi åka hem till henne på sergel och i morgon ska vi göra något jätte läskigt och superkul.. AH!!! :O

Som är hemligt tills vidare ! ha ha!

Nattinatti

23 april

Halloy gullungar..
har pluggat skit mycket idag inför mitt matte och naturkunskapsprov nästa vecka och den 7:e.
man måste ju börja i tid ;)
Imorgon ska jag in till stan till pappsen och äta middag. sen har jag inget mer planerat, men hoppas det händer något kul ;)
lägger in bilder och lite så i morgon
pusspuss

22 april


Dagens jag ;)

haha min pojke skev att han tyckte mitt inlägg om ''unga föräldrar'' sög. hmm undrar varför :p, det lär ju alla som vill ha barn göra. Hoppas han inte mena att han vill bli en ung förälder bara :s Men visst vill han dras med mig i typ tio år till då jag kanske vill ha barn inom en minialisk lite bubbla så kan vi ju skaffa det då höhö han är allt söt :D

Min dag har megasugit, inte haft ett skit och göra försen sista lektionen då jag började prata med min lärare om framtiden som gav olika tips på hur man kan få den och rulla istället för och bara vänta ut tiden till något bättre än vardagen.
Och då var förslaget att:
-man ska tänka sig sitt liv om fem år, tänka exakt hur man vill ha det.
-Sen ska man föreställa sig att man står på den platsen du vill stå på om fem år.
-och när du då står där så ska du titta tillbaka på vilken/vilka vägar du tog för att komma dit.
-Och sista steget är att föjla dom vägarna.

Men ändrar du dig plötsligt efter halva vägen och vill gå en annan väg så börjar du tänka om processen sen fortsätter du enligt den nya riktningen. Och tro mig du kan inte gå för många vägar för alla nya steg du tar är erfarenheter. vilket är kanon. så gå din egen väg och gör din framtid precis som du vill ha den.


iaf... Bra att dom först stampar i golvet över mitt rum sen öppnar dörren och skriker MAAT!! hallo im not stupid.

hörs sen !
pussar

sleep tight

Nä nu får det vara bra för idag med all bullshit. 
Så ska jag sussa nu...

Sov gott allesammans...


Unga föräldrar.

Som ni vet så ser man dom överallt, jag tycker personligen att det är tragist. Dock så är det såklart upp till var och än att bestämma hur man vill ha sin framtid och när man vill ha barn och inte. Men unga som får barn under 20 är inte okej. Ffs lev livet.
Kom och tänka på detta ämnet på grund utav ett splittad el bara på väg mot botten förhållande jag såg idag, dom kan inte ha vait äldre än 19år det paret och bar omkring på en unge på max 1 1/5 år. och dom såg verkligen små ut och inte redo för ett förhållande där barn är inkluderat, men som sagt det är ju upp till var och än. Först såg man dom två och barnet tillsammans inget mer med det. Sen efter ett tag satt dom på ett fik och när vi gick tillbaka lite senare så satt killen ensam och såg sorligt ledsen ut vilket mamman också gjorde när hon gick därifrån med barnet, och sen satt han där ensam när hon gått sin väg det förhållandet kan inte ligga på topp. Det måste vara en enorm press och stress och ha barn vid ung ålder mycket psykiskt kan jag tänka mig. Har en kompis som blivit gravid och som nu är i femte månaden och 18år hon hade ett stadigt förhållande med sin pojkvän ända tills han fick panik över hela den här familjegrejen och drog , gjorde henne utan boeende så hon fick dra hem till mamma igen eftersom att han hade kontraktet och pengarna till lägenheten. Och Te.x min syster fick barn strax före jul träffade dom två när bebben var 3veckor gammal och då hände saker som jag aldrig skulle tänka på annars, vilken livsomställning. För det första så kan man ha en otrolig otur med vikten när man blir gravid och kroppen kan lida enormt av en födsel, sen är det amningen man kan inte lämna barnet någongång eller ens gå och shoppa för ungen ska ha mjölk varanan timme. Sen måste man passa den hela tiden, gå upp mitt inatten, trösta, gunga, le in i det sista fast man kanske vill bara kasta ungen i väggen. En första prioritering helt enkelt. Viste ni te.x att barnen inte ens kan hålla upp sitt eget huvud när den är mini? Sen förutom allt detta så är det alla omkostnader ja menar du får te.x inte föräldrarpening om du inte har fast anställning innan du tar mammaledigt, bara en sån sak. Vad ska man betala blöjorna med, kapsyler? nu har detta inget med min syster och göra för hon klarar allt detta kanon och trivs med sitt nya liv.
Men tänk dom som inte gör det, tycker bara det är egoistiskt att skaffa barn om man inte kan ta hand om det på bästa möjliga sätt, är man inte beredd på och ha ungen kringlande kring benen hela dagarna och baka kakor och gå upp mitt inatten och sen hämta dom på dagis när man precis fått somna om efter den ansträngt sömnlösa natten och allt vad det är så ska man inte skaffa barn om man inte har lägenhet, fast inkomst och står stadigt på jorden med en säker omgivning, vist det är såklart gulligt men NEJ!

Personligen vill jag inte ha barn alls, tycker om dom så länge man kan lämna tillbaka dom.
Jag vill hellre sattsa på karriär och fin lägenhet, but that's just me !

men hur söt är den lilla jäveln när den får för sig att göra såhär....



...eller hur sött är te.x det här ?


Jag säger bara en sak, Tänk två gånger innan ni bestämmer er !
Ps. jag vill inte vara en bitch mot er som skaffar barn unga tycker inte att det är något fel med det, känner bara att man borde vänta och att det inte är speciellt bra för barnet och ha unga osäkra föräldrar. ds

21 april

Heysvej!

Haft en så där lagom tråkig dag idag, jobbat lite matte hängt med tess ( det var iof jävlig kul :D ), sen var jag på banken och öppnade ett till konto och efter de hade jag ett möte.
Lite senare ska jag skriva om unga föräldrar.
Men nu sex and the city och efter det mat. Then more of this side


Men först två dagens outfit



inget speciellt trashiga jeans och lång tröja


Men skriver lite senare då :)
Pussar

20 april


Jag igen! :p

tog en jätte söt bild på min halv syrra som jag måste visa hihi

är hon inte bara för söt ? detta är min halvlilla syster




Åkte till kista igår med kimgull, var med som smakråd när han skulle köpa kläder tycker sånt är jätte roligt :D vi hittade en del fint. Sen såg vi 17again på bio. Den var sjukt roligt på ett bra sätt, trodde den skulle vara töntig i början men den var jätte bra, dom höll ihop handlingen perfekt. Den rekomenderar jag!


Sen idag i skolan så pratade läraren om vilka som har missat saker i matten och vilka som ligger bra till, och då sa han att det var bara jag och en tjej till som klarat allting hittills så nu har vi bara ett kapitel kvar i matten som vi ska göra nästa ons sen är hela matte B boken klar wiiee!!!

Dock är det ju det frivilliga nationella provet kvar sen som man då inte behöver göra om man nöjer sig med G, men jag ska testa mig på det och se om man kan klara högre betyg det vore ju toppen.
Sen fick jag reda på att jag fått 0% träffa på min uppsatts genom urkund. NICE! nu ska han bara läsa igenom det och betygsätta det.

Sen efter skolan så åkte ja upp till kim och vi gjorde lunch sen satte vi oss i solen en stund sen föjlde jag med honom när han skulle klippa sig hihi  efter det åkte jag hem. Så nu har jag missbrukat lite sex and the city och mer blir det så fort jag skrivit klart. :D älskar den serien.



Take care..


19 april

Halloy

Sitter hos kim nu hans moster och hennes man kom hit nu och ska äta middag med oss :)
sen funderar vi på och ta en bio, se filmen 17 again. Tror det är riktigt kul :)
lite kort uppdaterings inlägg sådär :p .. pusspuss

dagens slut

Städade klart mitt rum, blev godkänt inför visningen i morgon haha
Åkte sen iväg till pappsen,vi drog ner till hamnen med familjen och kollade på deras båt som dom håller på att fixa till den va riktigt fin första gången jag såg den, tillräckligt stor för att sova i till och med. nice nice!
Sen så åt vi middag och min farbror kom förbi vi diskuterade matte..

Sitter hos kimsi nu och väntar på att dom ska spela klart så jag får sova nån gång :p
funderar på om jag ska göra nagelförlägning nästa vecka eller iaf till skolavslutningen, Endast 7 veckor kvar kan ni tänka er, ska bli så sjukt skönt med sommarlov har en del planer men så länge jag får lugn och ro så struntar ja faktist i om dom går igenom eller inte.

sweet dreams.
Stor kram

18 april

Godmorgon alla glada..

Nu är jag uppe och ska städa mina rum idag inför dumvisningen på söndag. Sen efter jag städat så ska jag åka till pappsen och senare kanske kim om jag inte sover kvar istan.

Hörs senare
pusspuss

Truth moment.



Det kommer en tid i ditt liv då du inser att det är dags att börja reda upp röran du befinner dig i, å börja skapa de liv som du själv ska klara av att leva i och stunta i dom som drar ner dig till ruta ett och börja umgås med dom som får dig att le även i dom allra dåligaste tiderna då du håller på att ge upp allt,  och kanske på tiden att börja ta hand om dig själv å ones and for all skippa all drama...!

17 april

Idag i skolan så satt vi i aulan i tre timmar och lyssnade på en föreläsning om miljön, det var väl inte det roligaste men det är ganska intressant att folk lägger ner så mycket energi på att bry sig om miljön, tänk om alla kunde göra det vilka ändringar de skulle bli.
Nu sitter ja här hemma och kollar på sex and the city så himla bra men när dom är så pass djupa med deras relationer som dom är så börjar man tänka på sin egen, inget negaivt med det.
jaja

skriver kanske senare..
puss

Nyklippt!

Var ju hos frisören idag, hon var inte på sitt bästa humör det kan jag ju berätta. Jävla grinprick de där alltså.
Personligen så ska det inte spela någon roll om man har en piss dag, pms or whatever har man en salong eller kunder över huvudtaget så ska man le, va trevlig och göra som kunden vill. That's it!

However tänkte iaf lägga ut lite bilder på hur det blev efter många om och men mellan oss, det är viktigt och säga till exakt hur man vill ha det när dom står där med saxen i högsta hugg så man inte går hem missnöjd sen.

såå.. några bilder:







hihi sådär perfa!

Puss så länge..


Bilder

Stog och väntade på bussen för någon dag sen också står dom här på vägen och chillar våra fina bajsjäss, men förvånande hur nära dom jag kom, fotade kanske 4meter ifrån. Dom är inte blyga dom här jävlarna kanske därför dom vågar skita överallt ? 




En outfit, för omväxlingens skull ;)
dock inte dagens för den var ful ;p


Sen igår så träffade jag chefen och han undrade om jag kunde jobba nästa månad i några dar då han reser bort mitt svar var - ABSOLUT :D

Sen i går så var jag ju i stan med kim och då klickade jag den är bilden på honom hahahhaha..sry kimgull men du är ju bara för charmig ;)


NI ska få en bättre bild om inte allt för länge, promise!


take care!

16 april

Hej =)

Jag har massor med bilder och lägga in men de gör jag sen när jag kommer hem, tänkte bara lägga in ett snabbis inlägg nu.
Träffade på min mattelärare i dag och frågade vad jag fick på provet som jag gjorde före lovet och på det hade jag alla rätt 17/17
WIHO!! :D

Var med kim igår följde med han och hans föräldrar till stan på någon vitamingrej på ett hotell i stan, svängde ju såklart förbi donken på vägen hem gootti! Sen senare på kvällen så spelade vi basket med några av hans polare och efter det så pluggade jag matte började med nästa kapitel och det gick kanon.
Nu ska jag strax iväg och klippa mig, ska frächa till topparna och klippa upp det lite med en ordentlig snebena.

Hörs ikväll efter lite sex änd the city ;)

PussPuss

13 april

Halloy ;)

Jag har inte bara kollat på sex and the city boxen sen jag fick hem den :P ehm..jo precis bara det har jag gjort haha dom är så sjukt roliga, flummiga och mysiga dom där tjejerna, man kan inte sluta titta :)
Men ja tog ju fel skiva så började med säsong 4 ist för 1 och upptäkte det inte ens ;P
men nu är jag på rätt spår och ska fortsätta kolla strax, ska bara ut o ta lite luft så man med lite tur slipper huvudvärken.

Ps. Jag har fått färg efter all solning wiie! :D
Pusspuss


TJOHO!!

HEEEJ!!!

Kolla vad jag har och se på dom närmaste veckorna alla 6säsonger av this!! WIIE!!


Har varit med familjen och ätit kebab sen gick vi och köpte oss sommarens första mjukglass :D as gott !!

Strax kommer kimgull

Pusspuss


12 april

Hallo...

Sol wiie!! Men de har blåst lite väl mycket i dag för att bara kunna ligga helt stilla och sola.. men de funkade ju ett tag, Alla hemma har sprungit runt och städat och fixat och trixat men inte jag nej, jag har bara legat på altanen och njutit av solen och utsikten. Men nu har jag satt på en maskin me tvätt så man får nått gjort ska dammsuga mina rum också så man varit lite duktig iaf.. hihi
Nu ska vi kanske snart åka och käka pizza :)

Pussspuss

ville bara säga..

Att du är min uppsatts på fem sidor om försurning är klart, och inskickat.
Kanon va ja är bra!



Puss och godnatt!!


:)

kollade nyss på Big mommas house 2 den är juh jätte rolig den filmen haha man får sig ett litet gott skratt mellan varven :)

Ser fram imot en solig dag imorgon, ska ligga o sola hela dagen då med så man får lite färg innan skit vädret kommer tillbaka, för det är ju mindre uppmuntrande..
Tänkte väl sova snart ursh! nu är det bara två dar kvar innan skolan börjar, mindre kul. Men snart är det sommarlov som alla säger haha

Eller kanske jag ska ´fixa klart uppsattsen nu ja de ska ja nog.

pusspuss

11 April



Här låg jag och stekte idag :)
Har haft fullt upp idag varit en kanon dag!

Först hjälpte jag dom andra och kratta tomten satan va jobbigt de va efter ett tag när man inte klämt i sig frukost först men sen gick det kanon. Efter det kom de lite folk hit som försökte lära mig och spela golf haha det gick faktist bra efter ett tag fick väl in två eller tre snygga träffar wiie! Sedan käkade vi middag lammstek med potatisgratäng och ägg me skagen för att bjuda in påsken. Det var kanongott.

Har varit ute i solen mellan elva och tre typ man lä ju ha fått lite färg..hihi
Men sen typ nyss när jag skulle hämta in mina brillor har dom pajat,  ARGH!! fan va irriterade.

Ha en fortsatt trevlig kväll.. hörs! ;)

Keep holding on

You're not alone, toghether we stand. i'll be by your side, you know i'll take your hand,
when it gets cold, and it feels like the end. There's no place to go, you know i will give in.

Keep holding on, cause you know you make it through, or we make it through.
Just stay strong, cause you know im here for you, i'm here for you!
There's nothing you can say, there's nothing you can do, there's no other way then telling the truth.
So keep holding on, cause you know you make it true, we'll make it true.

So far away, i wish you were here before it's to late, and i just disappear.
Before your door close, and it comes to an end, with you by my side i will fight end defend.
Hear me when i say, when i say that i believe in you and me.
Nothing's gonna change are destiny, whatever's meant to be will work out perfect someday.
Just keep holding on and be strong.

hiss och diss

Hissar:

Påsken- Man får en massa godis plus att det är en massa röda dagar så man är ledig mera, perfekt!

Solen- UNDERFUCKINGBART!!!

Oväntade inkomster- Fick 200kr i mitt påskägg Wiho!!


Dissar:

Att jag saknar min Therese Viola Larsson

Alkohol- inte bra, inte bra

Förirrade personer- Idag när jag skulle ta bussen hem så satte jag mig ner för och vänta på den, då det kom dit en helförvirrad tant som ställde ner sina väskor brevid mig och gick därifrån först långt åt helvete åt ena hållet sen åt andra. Sen när bussen kommer och vi ska gå på så ger hon mig sin ena väska och säger
-här!
jag ba - va?
hon- Ja bär in den, ställ den i bussen någonstans.
jag- ehm..ok. tar väskan och ställer den där inne.
Sen så hoppar hon runt i bussen och vet inte vart hon ska sitta och flyttar väskorna fram och tillbaka och sen så trycker hon på stanna knappen och kliver av utan hennes väskor.
Då ropade busschauförren till henne att hon skulle ta med sig dom. hon svarade
- Men jag hade tänkt och kliva på igen när du vänder och åker förbi denna platsen igen, så jag lämnar dom där så länge.

Sen gick hon av, både jag och busschauffören fatta nada.

såå... hm.. kanske hon glömt och ta sin medicin idag ?

min gullis



kolla sötnosen, hitta bild på kim när han var mini. kolla vad elak han ser ut och va, eller kanske lite förvånad, kanske första gången han såg en kamera och tänkte - vad ska du gör med den framför mig? men otroligt gullig hihi


och med åren blev denna gullis en riktig snygging som ni får bild på en annan gång ;)


Puss älskling!

PussPuss

10 april




OJ!! vem är det som har två påskägg ??? thats me wiie! men du kattfan, sluta slemma!


Jag idag osminkad och allt höhö


Nu sitter jag o smaskar på mitt godis sådär lagom innan midagen :P bra där vea !

Ska fixa de sista på uppsattsen efter maten sen ska jag träna lite.
PussPuss

Om torsdag

GLAD PÅSK ALLESAMMANS!

Tänkte först lägga in lite bilder ifrån igår :)

detta hade jag på mig igår


and my face ;)


Sen senare hos kim när jag satt och skrev min uppsats om försurning så spelade grabbarna xbox

5 av dom turades om och spela min kim vann ju såklart ;) om det nu är positivt att han är mest nörd :P

hehe de va trevligt det var jag, kim, carro,mange,danne,fille,henke och simon. Det var inte de lättaste och sitta och plugga när dom hojta och skrek och garva och allt dom gjorde, Dom vart som sju igen alla grabbarna fast på ett gulligt sätt, pang pang liksom kan killar ha de roligare? ;)

De kändes kanon att jag fick 4 av mina 5 sidor klara igår eftersom att uppsatsen ska vara inne på tisdag.
Sen lagade vi mat kyckling och ris med tsatziki (eller hur de stavas) vart riktigt mumsigt...

PussPuss

vill bara tillägga!!

ATT OM DU INTE KAN ÖPPNA DOKUMENTEN SOM DU SPARAT ALLT PÅ INFÖR SJÄLVA ARBETET....
SÅ ÄR DET OKEJ ATT FÅ DAMP!!!!!!!



pissgrejer..!

Tor 9 april

Plugg..plugg..plugg ioför sig så behöver inte det vara något negativt. Ja menar som alla säger och även jag tänker så blir det ju vad man gör det till.
Det viktiga när man pluggar är och göra allt det andra som man vill först. Typ äta en god frukost, Kolla på det där tv-programet, blogga vad vet jag! För om ni tänker att NEJ! nu ska jag plugga så kommer det ändå gå åt helvete eftersom att ni vill göra en massa annat som ni också kommer tänka på under tiden ni ska ''plugga'' Där med kommer det inte gå så bra.
Men avsätt en tid som blir din tid och lägg undan mobil och allt annat, Det går oftas lättare om du äter något gott samidigt eller lyssnar på någon peppande musik.

Så here i go Plugg plugg plugg...


Hey så länge!

nudå?

Så nu har jag sett Lucky number slevin. Den var ganska förrvirande men endå rätt bra. Den var inte förutsägbar som dom flesta filmer brukar vara så plus på det..

Det är väl nu man ska sova antar jag men jag är för pigg för att sova men definitigt för trött för att plugga. 
I morgon måste jag sätta igång med det.. Sen ska jag ringa till en praktikplats också ett bageri i sumpan vet inte om det är min grej men man kan ju altid testa lixom.
Men nudå? vad gör ja nu... ?
barabampara bam parabam bam bam parabam para bam parabam bam bam... Lalalala lalala lalalaaa !! nää kanske inte...

sover?
mmm....
nä...
tråkigt? daa Jaa!!
eh... vafan...
åkäjj då ! ! !


Puss och natti

Ons 8 april


Låg och solade igår hihi sägs ju att de ska bli fint väder på Fre-Lör längtar!!! :D



på tåget på väg in till pappsen


Vi käkade middag och sen lekte jag med lego med marcus och sen hade vi kuddkrig hehe småbarn är allt söta ibland.

Fick ett påskägg i dag av pappsen och i de låg de godis och en trisslott, först skrapade jag rutan därnere då de stog att jag skulle få vinsten gånger 2, sen började jag skrapa också fick jag 100 000 2ggr och sen 100 2ggr tror ni jag va nå nervös eller ? fatta 300 000kr bara sådär ( surt för den som gett bort trisslotten )
Men jag vann tyvärr inga hundra tusen, förvånande va? :p
Sen kommer jag ju få ett påskägg av familjen och sen va de någon som viskade att kims mamma köpt påskägg till mig :O hihihi

Nu ska jag se Lucky number slevin och mysa med min kissemissegullis :)



Saknar min therese......
Sov gott alla...

Tis 7mars

Hallo jag igen:)

Det har ju varit helt fantastiskt väder i dag med, gjorde mig i ordning och sen kom kim och hämtade mig så åkte vi ner till centrum och handlade lite. För övrigt har jag inte gjort så mycket i dag förutom ätit en god middag med min älskling.

Hehe nu ligger kimsan och spelar X-box så då tänkte jag passa på och lägga in ett inlägg om ingenting alls mest bara för att :P
I morgon måste jag plugga har en uppsats om försurning som måste bli klar... suck och pust.

Men men nu ska ja sova strax :)
Sköt om er och om ni inte haft en bra dag så kom ihåg att det är upp till dig att göra dagen därpå till något bättre.
PussPuss

Nån sa till mig...

Att....

Människor som blivit utsatta för något och inte vet om att det som hänt dom är fel, har rätt och få sympati.
Men folk som sen upptäcker att det som hänt dem är såå fel och då fortsätter söka sympati är inte okej!
Eller folk som blivit utsatta för saker och utnyttjar det till ett ''tyck synd om mig senarium'' 
Är inte heller okej!
-Jag håller verkligen med om det.

Det jag menar är att.
- När man bygger upp en personlighet som ett offer, så blir man för rädd för att ta sig ur offerrollen och därför så stannar man kvar. Att helt plötsligt börja bli självständig och lämnad ensam är för svårt, så då stannar dom kvar i de gamla för att det är där tryggheten finns.
Barn som är djupt kränkta kan får boarderline som en fösvarsmekanism. 0-2 år är en period i ens liv som BL kan uppstå, man behöver inte ha varit utsatt för våldtäkt eller insest eller misshandel för att få det för att boarderline kan skapas när du är mellan 0-2 år då du varit borta ifrån mamman en längre tid ex. en vecka då kan du kanske bara insjunknat i en influensa eller varit med om en skilsmässa eftersom att perioden mellan 0-2 är som starkast mellan mor och baby så är det viktigt att inte bli ifrånlämnad.

Sen finns det dom som bara utnyttjar situationen av någon anledning tex sympati och det är det som jag inte tycker om.

Eller vad tycker ni ?

Mån 6 april


Lite bilder ifrån i lördags var på väg till kim, så här såg jag ut då.



i bilen på G.

Det vart en väldigt lyckad kväll vi tog dit lite folk och kvällen blev kanon.


Sen i söndags var jag kim fille mange henke och benne på bio vi såg den nya Fast and the furious. Jäkla full smockat det var filmen hade ioför sig premiär i fredags så det är ju rätt förståligt. Men den var iaf jätte bra och jag rekomenderar er och se den, snyggingen från de första filmerna var ju med sen var ju Vin Diesel med och alla mega snygga bilar dom körde me like!



Sen i dag har vi bara tagit det lugnt ja kom hem för en stund sen och tänkte att nu jävlar ska jag blogga lite, Kassa uppdateringar i know.

Nu ska jag plugga lite.
Kanske skriver lite mer senare
PussPuss


4 april

Upptäckte det underbara vädret när jag vaknade så käkade frukost på altanen sen la jag mig i gunggrejen och solade i en och en halv timme hihih ;) kräfta nu !

Ni annar inte hur skönt det var!! Äntligen värme på riktigt

Länge sen man mådde så bra ... Fan va blek man ser ut :P


MM... i'm in love with the sun! ;)


Nu ska jag strax käka sen göra mig i ordning och åka t kimsi

PussPuss

3 april

Hallo bloggfan!

Jag har blivit riktigt  kass på att blogga don't tell me i allready know!

Men de ska de bli ändring på kära läsare, Har bara inte varit hemma så mycket. Men ska försöka ändra på det med börjar få dåligt samvete för min gulliskissemiss som är ensam hela dagarna och nätterna, så nu när det är påsklov och allt så ska jag iallafall försöka stanna hemma på dagarna då jag även behöver plugga på min naturkunskap. FAn man bara pluggar och pluggar påminner mig om låter: - working 9 to 5, what a way to make a living... med Dolly Parton
höhö! Med tanke på plugg så gjorde jag matte prov i torsdags och det gick kanon, Jag e fan grym på matte B nu så behöver ni hjälp? just tell me!

Idag så hade jag ingen skola så käkade frukost ute i solen sen ringde jobbet för en gång skull och fråga om jag kunde jobba jag typ JAAA!! så då jobbade mellan 14.00- 18.00 Det kändes riktigt bra att får göra lite nytta igen.
Och efter jobbet åkte jag till pappsen det var tevligt alla var dock jätte trötta så blev lugnt. Å nu sitter jag här framför datfan och nördar.... ska väl sova snart.... sova är ju bra... har jag hört..av nån dumfan...

Veckans diss:

-Fjortisar!!!! Dom borde utrotas
-Tunnelbanan: den är så seg så man missat pendeltåget
-Godis: man får bara ångest och känner sig fullast i universum

Veckans hiss:

-Folk: ger än alltid självförtroende utan att man ens gör något.
-Träning: underbart, får än och känna sig bättre både psykiskt och fysiskt
-Poliser: dom är riktigt bra, tro det eller ej, men ja lovar, tro mig!


PussPuss Gullisar <3

...

Nu sitter jag i skolan och håller på med ett arbete på naturkunskapen om försurning, wiho! det är ju superkul! ...not!
haha jag har skit tråkigt för jag har redan hittat all information så nu ska jag bara sätta ihopp den, vilket jag gör nästa lektion. hihi

så vad har ni för er? Hoppas ni har lite roligare än vad jag har ialla fall ;P

PussPuss

1 April

April april din dumma sill !! har ni hört många såna idag ? höhö

Jag har varit och shoppat lite i jokobsbergs centrum i dag med emelie, hittade bla en vårjacka och ett jätte sött hårband med rosett, Ska lägga upp bilder är bara jätte trött nu och orkar inte knäppa kort på grejerna.
men en dagens outfit kan ni få:

har en halvkofta på mig ifrån H&M sen två linnen från gina och leggingsjeans och min sjal som jag typ bor i älskar den ;)

Imorgon är det matterpov och på fredag har jag massa saker att göra.
-Först har jag ett mött klockan 13.oo
-sen ska jag hämta ut mitt leg och öppna ett till konto,
-sen ska jag försöka fixa en praktikplats
-och efter det åka till pappsen.
kommer bli en stressig fredag så hata mig inte för mycket om jag inte hinner skriva någonting då.. :P

såå... natti natt <33

RSS 2.0