Mitt liv nu

Det märks mer och mer att man upptäcker vad man vill ha i sitt liv och inte. Vissa saker har man inte alls förstått varför dom hängt med i ens fotsteg, men sen upptäcker man att man måste trampa snett för att sen hitta rätt. Och om jag har trampat snett i mitt liv, flera gånger. Men det är okej det var det jag behövde för att komma dit jag är idag. Jag kan lätt gömma mig bakom tven och en godispåse när jag kommer hem från jobbet bara för att fördriva tiden så att jag kan starta om nästa dag på samma sätt. EllEr så kan jag välja mina minuter själv, göra det jag vill, göra det jag mår bra av. Hittills har jag inte haft mycket ork till något jag har haft mycket i huvudet som gjort att jag glömt bort vad det är jag ska göra och glömt bort vilka jag ska träffa och ringa. Men jag orkar inte deppa ner mig bara för att jag stöter på ett problem, för det kommer jag alltid att göra vare sig jag vill eller inte. Och problem behöver inte vara dåliga man kan också växa av att lösa sin problem, bara känslan av att man KAN är fantastisk om man behöver en kick.
Sen tycker jag även att bara för att man jobbar hela tiden som ja gör så betyder inte det att man inte kan ha roligt också, jag gör gärna något efter jobbet med mina vänner. Sen måste jag bara skicka en hälsning till mina vänner, ronja, hanna, johanna, rosanna. Sjukt glad över att ni finns i mitt liv, och nu är en nykomling på väg in i mitt liv eller egentligen två men jag nämner bara den ena, Elin sjukt positiv tjej som roar mig på jobbet om dagarna:D. Jag vet att jag borde räcka till mer men det får räcka som de gör, för de är allt jag orkar.
 
 
Egentligen borde jag ta ledig och bara göra saker som min själ mår bra av men jag skulle inte må bra av att ta ledig från jobbet exakt nu, så de får vänta. Jag tänker inte heller planera min tid timme för timme som jag gjort hela tiden fram tills för två veckor sen utan saker och ting får bli när de blir. Jupp! så kära dagbok det var allt jag hade och säga hahahahahha skoja! men ibland känns de som man skriver en dagbok haha ;)
Puss och Kram
 
 
 
 

Hårolja :)

Alla vill ha fint, glansigt, tjockt, långt, friskt hår. Men det är jättesvårt att hålla det så iallafall för mig. Det går av hela tiden. Är duktig på att fuska fram ett glansigt svall. Men tänk om jag kunde ha så naturligt. Har blivit rekommenderad dessa produkter från Kerastase, någon som testat? Ska iallafall ge dom en chans.

112  Friskt hår!

Här är mina tips som jag själv inte alltid kan hålla.

1. Använd alltid värmeskydd.

2. Tvätta håret sällan. (Detta kan inte jag göra).

3. Låt håret självtorka.

4. Smörj in håret i olja och sov med det.

5. Försök att inte färga det.

6. Köp en skonsam borste.

7. Använd inte extensions utan klipps istället om du vill ha mer hår.

8. Massera hårbotten i duschen (ökar blodcirkulationen).

9.Jjag rekommenderar Biosilk oljan den är fantastisk.


RSS 2.0