UTGÅNG :D

Vi har ju studiedag i morgon så ikväll lutar de mot utgång :D jag och people från min klass ska ut och röja plus några andra :D
Så jag ska åka in och möta upp Camilla snart också ska vi åka till min pappa och fixa oss sen drar vi och möter upp resten och åker till medis :) Blir typ chillkväll med lite dricka och så fast ute :) ser jag fram imot ;). höhö <3
Så nu har jag försökt välja kläder en timme slutade med att ja packa ner lite olika så får man väl se vad de kommer sluta :p hatar detta eviga problemet med vad f*n man ska ha på sig, även fast vi nu förmodligen inte ska ut och dansa och så, så vill man ju endå vara snygg speciellt ikväll när H**** ska med tihi :o oj vad sa jag nu ;)
Nu är bara fråga vad man ska supa ner Camilla och H**** med, oj vad sa jag nu :P ;)
See yah <3

Alltså jag och llawen skulle ta bilder t...

img_0326 (MMS)

Alltså jag och llawen skulle ta bilder till foto-kursen också kommer det här charmtrollet och hoppar upp i mitt knä när jag sitter på huk, och bara är hur social som helst ur gullig !! Min nya kärlek !! Sen sprang den i väg och busade med naturen så den verka ju inte må dåligt iaf men den hade Inge halsband heller va märkt då man blir ju lite sorgsen. Men den verka må bra iaf :) jätte jätte dullig ! :D


ASGARV!!

Hahahaahahahahahahaha :D:D

29/09-10

Stötte på Ronja i centrum så vi åt och pratade i kapp lite, det va jätte mysigt för de va ett tag sen nu :/.
hihi jätte gammal bild, vist e vi gulliga ;)
Ifrån min 19års dag :) <3
Sen nu kom ja precis hem och ska sätta mig och plugga inför psykologin i morgon och sen skriva klart litterär gestaltning ikväll också, tror ja börjar med den för de e enklast hihi :)
Plus!!!! Att jag tror ja ska berätta en hemlis om några dagar ;) tihi ;D
Puss♥Kram

Vart tog mitt leende vägen ?

Jag känner mig... shit ja vet inte ens vad jag känner mig. vart tog min glädje vägen ? !
Jag hatar när jag fastnar i mina tankar och deppar ner mig, de är så sjukt frustrerande och irriterande så det är fan sjukt !
Jag känner mig som en dramaqween idag, kollar på alla bitches i The Hills och där har dom stora problem med sina killar och alla killar där e verkligen idioter och jag känner verkligen så här- Hur fan pallar dom? Visst jag vet att man pallar mycket när man är i ett förhållande med en kille som man tycker väldigt mkt om, man tolererar mer än vanligt och ignorerar defenitiva saker bara för att man inte vill fixa saningen och tror att människor är bättre än vad dom visar. Men ja vetefan om ja skulle palla all den där skiten i dag. Ja menar känner man att man kan falla för någon annan och inte kan ignorera flörtar, då borde man inte ha flick- och pojkvän. Då ska man vara singel. what's to face lixom? de är ju bara saningen. Ju tidigare alla fattar hur dom fungerar destu mindre problem. Nä om ja ska in i ett förhållande igen så ska de fan va raka rör, annars skiter ja it fullständigt.
Ye ye... Jag hade iaf religions prov i dag och det gick bra. klarade ju iaf G och mer än så orkar ja inte bry mig just nu. Har psykologi till på torsdag och en engelska resume av en crazy film som ska vara klar denna vecka, plus litterär gestaltning till på fredag. Såå jag har lite o göra vilket kanske e bra, slipper jag diskutera sånt här med mig själv :P
Men kanske borde äta något..hört att de ska vara bra för kroppen :p
Puss♥Kram

Hallo där :)

Jag vill bara träna hela tiden !!!! Sara föreslog precis att vi ska köra halv sex, men fan jag måste plugga så måste nog tyvärr säga nej. Vill inte!!!! vill träna !!! Men jaja jag ska egentligen inte sitta här heller kände bara för att tagga ner lite innan ja sätter mig med religions skiten, super skoj. nää men jag kan halva provet så nu äre bara halva kvar men de ska nog inte vara några problem så länge de inte kommer upp saker som jag inte känner till vilket de ofta kan göra. Men känner mig väldigt lugn faktiskt så de är nog lugnt också :)
Därimot har ja väldigt mkt i mitt huvud just nu och de irriterar mig lite, för det är inget jag kan göra något åt även fast ja kanske velat så, let go and move on veronica !
jaja plugg plugg plugg... see yah..
ps! en sak som irritera mig idag va att ja va super sugen på chockladen toffie/ crisp men jag råkkade köpa toffie/valnöt... SUCK!!

Bilder från SkyView :D

Måste bara lägga in den här extremt gulliga bilden på min lillasyster, sjukt gulli <3
Jag i den där bollen, jag var sjukt nervös, de va galet kul, ingen direkt karusellkänsla vilket var skönt, men därimot var de ett rus i magen att åka så högt upp!
Sådär ser bollen ut som man åker upp i, kolla vad små människorna är och så va vi inte ens högst upp :o
:D
Sen åt jag och papsen på resturang efteråt och jag valde detta, kött med potatisgratäng, vinsås, kantarellsås och bacon. Sjukt smarrigt !!
Och pappa åt denna -lyxplanka hette den :)
Sen har jag fått hem datorn också och den fungerar sjukt bra :D en Toshiba :)
Men nu blire plugga religion :)
puss♥Kram

Kolla in här ikväll runt nio :)

Ska skriva lite senare då ska ja lägga in mera bilder ifrån gårdagen :D , men nu måste jag plugga religion :/

Så kika in här fram i mot nio i kväll så ska jag ha uppdaterat då :)

Puss ♥ Kram

Högst upp på Globen!!

img_0295 (MMS)

Högst upp på Globen, åkte precis upp i Globenwiev! Helt galet läskigt!!! Men sjukt kul! Rekommenderar absolut. :D helt skakis typ !!! Puss puss


I Believe..



I believe everything happens for a reason.
People change so you can learn
how to let go.
Things go wrong, so that you appreciate
them when they're right.
You believe lies, so you eventually learn to trust
no one but yourself,
and sometimes good things fall apart so
better things can fall together.






SMS-inlägg- Syrran

img_0011 (MMS)

Tycker den här bilden är så sjukt fin på syrran, ÄLSKAR DIG !


Hej mina vänner!

Nu har jag kommit över en dator väldigt billigt som är super fräsch och knappt andvänd med hjälp av pappsen :)
Så nu kan jag äntligen komma igång med bloggandet igen. Bilder, humor, outfits, galenskaper med mera. Men därimot så kan ja säga redan nu att jag kommer bara skriva när jag har tid vilket innebär inte varje dag!, för har väldigt mkt i skolan och jag är nu mera väldigt upptagen på fritiden ;)

Denna helgen ska jag spendera med pappa för de va länge sen vi gjorde saker bara vi två och nu ska hans sambo och småttingarna åka till E-tuna i helgen så då kan vi passa på :)

I går va ja också här, vi käka tacos och kolla på idol och se upp för dårarna, skit skön film :)
Köpte ett nytt Iphone skal till min mobil också mörkROSA as coolt :D vi va i sickla och shoppa lite ja och Annelie o barnen sen avsluta vi med donken, de va jätte trevligt :) <3

Nu sitter ja o sörplar på kaffe, och ska börja plugga religion ett tag. PROV på TIS !!!! ojoj!


Men som sagt jag skriver när jag har tid :)
PussPuss

2 veckor och 2 dagar sen ;)

Har varit upptagen!!!!!!!! ;P
But i'll be back ;)


Nu va de ett tag sen igen :*)

Hej svejs bloggen idetta inlägg blir de inga bilder men jag tänkte skriva några ord.

Min ansökan om att övningsköra blev godkänd så får väl papprena på måndag kanske. Såååå då blir ut och köra och lära mig meeeer :D De ser ja fram i mot !  :)

Ikväll ska jag sitta barnvakt till småttingarna, men dom är bara mysiga så de gör mig inget :)
Jag är dock väldigt trött men kanske piggnar till efter maten, de luktar väldigt gott så de ska bli intressant vad man får i magen idag :)

skriver snart igen då blir de troligtvis lite bilder, för er som gillar det. Jag tycker själv att de är väldigt mycket roligare och kolla en blogg med bilder än en blogg med bara text. sååå jag ska börja lägga in mer bilder och sådant har bara taskigt med tid för mitt bloggande..


Men nu blire käk snart :)

Puss<3Kram


RSS 2.0