Book project !

Nu har jag skrivit klart mitt bok projekt, eller för ett tag sen den ska ju vara inne i morgon så hade lite panik, och nu när den är klar då får jag reda på att den uppskjutet till efter lovet, dom asen ! Men så är de ju alltid när man är duktig och tar tag i något :p men aja nu är den iaf inskickad och klar sen kan ju dom andra sitta med de på lovet om dom så gärna vill ;P

Jag har ioför sig andra saker jag måste sitta med på lovet ;(
Som histora uppsats och restfrågor i historia o naturkunskap( tror jag )
Måste kolla upp vad jag har och göra så jag vet vad jag ska ta med.

Alltså nu är de full rulle fram till söndag, Mamma fyller ju år i morgon så ska dit o gratta henne sen på torsdag blir de fika hemma för pontus fyller ju 20år i helgen så ska ut och fira han på krogen på fredag sen på lördag har jag inte riktigt betämt vad ja ska göra eller skippa rättare sagt för den dagen är smockfull..
SEN på söndag går ju tåget 08.54 till mina syskon ett bit innan göteborg. Så ska ja ju vara där till onsdag.

I morse var ja och tog lite stick i armen prover för och kolla mina värden och så allt står rätt till eftersom att jag mått dåligt länge så va ja och kolla upp så de inte är något allvarligt. Så får väl se om en vecka...
Sen hoppade jag på en sångkurs i dag och de va riktigt kul men missar min sovmorgon varje tisdag om jag ska fortsätta på den och jag behöver min sovmorgon :)

Nu vill jag i väg och träna för har ju pluggat klart borde sätta mig med FE men de är inget måste, de är mer för att jag vill ligga lite före de skadar ju inte. Men de är ju cougartown klockan 21,55 så måste ju vara hemma tills dess :P

Går nog bara ut och går en sväng tror jag.. eller pluggar eller åket till gymmet, fan vet inte ! ! ! !

PUSS




Bokat en till liten tripp :D

Idag bokade ja resan till mina syskon och mamma ska också dit så vi åker tillsammans. Vi åker den 4-7 april.
Alltså sön- ons.
Ser väldigt mkt fram i mot att träffa mina älskade syskon :) så får vara borta från mina småsyskon ett tag men ska krama på dom när jag kommer tillbaka <3

Har sjukt mkt i mitt huvud just nu men ska försöka få lite klarhet i allting för min kropp har börjat säga ifrån på riktigt så måste börja lyssna på den har jag och kicki kommit fram till och de tycker ja låter som en väldigt bra ide, nu gäller de bara för mig att säga nej när jag inte orkar med saker och göra de jag behöver istället. Så att jag inte börjar må dåligt, orkar inte förklara så mkt huvudsaken är att jag förstår :)

Kollar på montazami just nu haha hon är en roligt liten filur :P
Puss♥Kram

blablabla.........

jag åkte och tränade i morse de satt fan fint :)
Ska boka resa till mina syskon i morgon ska dit i några dagar va ja ju inte i går man va där.
Prov i morgon...
kanske ska vara med på en väns dansuppvisning så kanske ska dansa hela dagen i morgon men vet inte än får se. missar mina lektioner då och de vore inte så bra..

puss


Dop !!







Ja var i väg på dop i dag kickis dotters dotter döptes :) Hon var jätte gullig :)
Vi var 62 personer ungefär så själva dopet ägde såklart rum i kyrkan sedan efteråt va de fika i en hyrd lokal.


Nu sitter jag bara på mitt rum och funderar över kvällen, tror faktist inte jag ska göra något speciellt. Har prov på måndag så ska väl plugga lite till det, sen bara ta det lugnt känns som att jag behöver de..

Har blivit så sjukt sugen på att börja dansa igen men jag e redan upptagen med en massa annat så egentligen har jag inte tid, men jag vill.
Men jag vill mycket...


Teater

Vi har haft våran årliga teater på skolan, alltså varje år har tvåorna en mega teater och detta året var de min tur att leka teaterapa :)

så har hållt på med det hära projektet ett tag nu och sen hela den här veckan har vi repat först månd tis sen var de tre föreställningar på onsdagen och tre föreställningar på torsdagen och de va jätte kul :D jag var dock med i reggie gruppen så jag var bara flum hela tiden med de satt fiiiiint :)
Den handlade om olika dansgrupper som tävlade mot varandra och vi har fått mkt bra respons, jag sjöng dansa lite och hade en replik :p så ingen megaroll men de va bara kul allting :D nu väntar jag spänt på vilket betyg jag kommer få på detta projekt. :/ :D känns som att de kommer bli ett bra sådant hihi :)

Sen i går hade vi teaterfesten i Bålsta i en hyrdlokal Ja kära folk vi festade en torsdag och alla kom bakis till skolan utom jag ^^ för att vi skulle städa aulan och sen se på en film dom klippt i hopp från allting. :)
men festen spårade ganska rejält och shit vad folk gjorde bort sig :D:D:D:D:D men jag va nykter o de va fan inte helt fel :D men kul hade jag :)



haha extremt söt ;D


meee




Hallo <3

Har haft en väldigt trevlig helg :)

Har fått plugg gjort också så har hunnit lära mig en del till spanska provet på måndag. Så de känns väldigt bra :)
Och i morgon blire bowling de ska bli väldigt kul :)

Men ska sova strax, trist inlägg men är skit trött .
PUSSS

Far away



Nickelback- Far away

Mysig låt :)



Sex and Candy ;)


http://www.youtube.com/watch?v=YDAXltfj8-Y

Låten är sådär men kul att den handlar om sex och godis :D

PLuggitime

Känns som att jag inte gör något annat än och går iskolan, fast jag gör massor. Men nu har ja ju som sagt spanska prov på måndag så jag har pluggat på de helahalva dagen, och i morgon så ska vi träna inför teatern från 08-17.00 typ hoppas vi får sluta tidigare men om inte annat så får ja väl plugga direkt när jag slutat. plugg plugg plugg :/ men men...

Så nu ska jag plugga lite tills jag somnar.. glutta lite på tv:en också :p

Godnatt PUSSS

Träning o plugg i massor !

Har spanska prov på måndag, så måste plugga järnet i helgen. Ska dock bowla med pappa o company på söndag de ska bli grymt roligt. Men i tor,fre,lör och halva söndag och lite i dag. De kommer nog göra susen :D

Jag ska försöka fixa så mkt som möjligt med skolan innan påsk så man får lite mindre belastning på sig, tycker jag verkar vara en utmärkt ide iaf.

Tänkte åka ner till mina stora syskon på påsklovet i 4-5 dar. Fan på tiden o träffas va ju ett tag sen..
MEn skriver mer snart.. PUSSS

Hej mongon :D

Har handlat maaaat :D eller mest skit men endååååå :D

Jag är mer och mer inställd på att fixa skolan nu än innan så har börjat ta tag i den :D
Är super taggad på sommaren nu!!!! men är super stressad angående skolan också så... blää men jag ska fixa skiten så är de bara och inga men på den !!

Nu är det
- 2 and a half
- dating in the dark
- sen Dh
- sen cougar town :D


WIIEE !!



:(





En liten bild på mäjj :D




Fick precis veta att min syrras kille ligger på sjukan och att min syrras bebis precis fått åka in på sjukan hon med :s Shit stackars min syster, hon måste må rätt dåligt nu, men jag tänker på dig iaf gumman. Hade jag kunnat krama om dig nu så hade jag gjort de tio gånger om !

Love U !


Tränat :D

Sov hos pappa i natt sen gick vi ut på en långpromenad på förmiddagen sen åkte jag och tränade med sara runt fyra, och har bestämt tid med en personlig tränare till på torsdag ska börja lägga upp ett schema för min träning så jag får de jag vill ha tränat tränat till sommaren, åker ju till spanien som sagt så då vill jag vara nöjd med min kropp under tiden jag blir brun också, så när jag kommer hem därifrån ska jag vara supernöjd med min kropp när jag är tränad och brun, annars är jag knäpp :p

Men nu blire tv och sen sovmorgon i morgon och efter jag slutat ska jag prata med mina lärare och ta försöka ta igen lite skit jag halkat efter med, så jag får de gjort. Helst före påsk :)


pusspuss

why do we stay insteed of leaving?

Idag tänkte jag att jag ska åka och träna, dom öppnar ju inte försen tre så tänkte åka då.
Sen vad ja ska göra fram tills dess är ju en annan fråga, men de löser sig väl.

Jag har tänk lite på framtiden och helt ärligt jag har ingen aning om vad jag vill, ingen som helst aning alls..
De enda jag vet att jag vill är att fixa skolan,  sen vill jag ut och resa, Jag vill kanske gå högskolan men inte i sthlm utan någon annanstans, men jag vill typ inte plugga vidare om jag inte vet vad vill bli, orkar typ inte plugga vidare bara för att för då kommer jag inte hitta motivationen till att fixa proven. Men därimot så skulle jag vilja testa på studentlivet men samtidigt skulle jag vilja testa att bo utomlands inte överdrivet länge kanske, men drygt ett halvår iaf :) sen när jag gjort allt de där då vill jag typ bo i min lägenhet i stan och jobba med någonting som får mig att le.
Men de jobbiga är att allt tar sååån tid, men de som triggar mig lite de är att de va ju inte så länge sen jag skrev att jag ville utomlands och jag ville de nuuu, och nuuuu är en resa bokad till spanien bara någon månad senare, så vill man något så kan man lösa de :)

Sen så finns de såklart problem på vägen dit, men de är ju bara upp till mig att lösa dom.
Eller hur ?






Godmorgon :)


Förbereder.....

....Och kastar !!! :D

..å där fick jag min första strike by the way :D

Jag Ronja och Ricky var och bowla i går :D De va mega kul och jag förlora med 2 poäng haha typiskt, min vanliga otur :P
Sen åkte vi till skokloster till nån hemmafest men när vi kom dit blev vi påminda om varför vi föredrar krogen nuförtiden. Jo för att hemmafester suger alltid, eller flippar alltid !
Och i de här fallet sög den. Men de gjorde inte så mkt va hemma runt ett och de va skönt att komma hem i lagom tid för en gångs skull. :)

Lördag lördag, lördag.... vad ska man göra i dag ? Jag håller på o tvättar o har damsugit mitt rum så nu är de fräääääscht :D
Men jag vill åka till pappa men då blir de så sent eftersom att jag tvättar.. är ju liksom fint väder så igentligen vill man ju bara ringa nån och gå ut och gå :) Hade ju velat åka och träna men dom stänger om sådär fem minuter.
Ja ska börja träna igen på riktigt från och med måndag för har blivit dåligt med de på sistonde.
Men på måndag då jävlar !!! :D:D

Men nu vill ja typ bara lägga mig i soffan framför en film, men känns dumt o waista de fina vädret :/ men de är ju endå apkallt så whata hell ! ;D


PusssPusss

RESA !!

Jag har bokar resa, Jag har bokat resa, jag har bokat resa :D:D:D WIIIEE!!!

Jag ronja ricky jossan tobbe och challe ska åka till spanien/Alicante den 6-22 juni. :D:D

HAPPY!!




De där ska vi se på :D




Och simma med delfiner ska vi göra :D



MYYYYSSSS !!!





MUMMA !!







BLÄÄ

Jag mår jätte dåligt...

Har jobbat sent både lör, sön och måndag och de gick bra :)
Sen va ja ronja terese o modou ute i fredags men de va jätte tråkgt : /
har prov i dag som jag ser fram i mot jätte mkt o göra..not! Sen ska ja fixa till naglarna :)

Men hinner inte skriva så mkt mer måste blåsa håret o sen rusa till skolan.
Puss♥Kram

UTGÅNG !!!

Hejj jag ska ut i kväll med mina söta brudar :D
Ska antingen till Grodan,Pilot eller MP. Får se får se !
Jag är nydurshad och super taggad :D
I morgon blire plugg hela dagen sen söndag också men ska till pappa på söndag också om jag inte träffar han i morgon sen åker till sudion på söndag. får se får se !

MEEEENNN nu ska jag börja fixa mig sen dra till kungsängen och föra där sen UTTT!! :D

PUSSS


Heej mina vänner :)

Hoppas ni mår bra, för de gör faktist jag :D
Vet inte riktigt varför men har nyfixade naglar, ska boka spanien denna veckan med dom andra, har ätit thai mat, har grejer på g inom musiken, fan allt är prima skinkan !...fullt kylskåp hahaha handlade mat i går massa basgrejer och fisk, järpar, kasler och köttfärs med tillbehör. Kanske skrev de igår kommer inte i håg och orkar inte kolla hihi

Men kommer skriva såfort musiksnubben svarat :D:D shit galet läskigt intressant!!!
Ska ut i morgon med Ronja på Göta Källare vi vill gå på ett lite finare ställe för vi känner för att klä upp oss riktigt fint och där uppskattas de juh, vi ska göra varenda liten stureplansbrud avensjuk mohaha :D
Nu är ja bara helt flum ska spela tv-spel nu wiiihihihi

Pussspusss

Nämen hejsan :)

De va ett tag sen nu ju :o
Men jag har varit upptagen med massa roliga nya saker!!! :D
Jag har blivit kontaktad av en producent som skapade gruppen Da buzz och han har alla låtar klara men ingen sångare, och dom vill satsa på en hit till vinter -10 vilket är nu. Så jag ska på ren chansning spela in en låt i morgon i märsta i en studio där jag fått kontakt med en annan kille som gör house musik iaf, och sen ska ja skicka den till producenten, så får man se sen. En ren chansning helt enkelt !

Sen så ska jag till spanien i juni med en Ronj där hennes pojkvän har hus så vi bor gratis o betalar bara flyg, mat och aktiviteter. hihi de kommer bli grymt roligt ser verkligen fram i mot de. :D

Sen så ska jag maby till grekland (kos) på bartenderkurs i 4veckor sen ska vi tågluffa dit och hem så kommer vara borta 6 veckor sammanlagt. I augusti :) så jag har fullt upp nu men hör av mig så fort jag får reda på något mera :D

PUUUSSSS

RSS 2.0