hihih mitt rum är klart :D

Jag har tvättat hela morgonen sen slog ja på kanal 4 av ren slump och där va reprisen av IDOL och jag som missade de i fredags så nu fick ja se de endå :D
Nu ska ja säga som alla andra tonåringstjejer OH MY GOOD !!! ERIK ÄR SÅ SNYYYYGGG!!! höhö jo men hans klädstil och utstrålning var riktigt mjami.. hur som helst han vann och han är grym !


Nu har allting fixats i mitt rum :D:D
Och i dag kommer pappa hit och ska kolla hur ja bor och hur de ser ut efter renoveringen :D de ska bli kul att han vill komma hit =) så ska åka t han om en halvtimme och sen åker vi hit :)

ok de är så här jag började försöka lägga in bilder men allt går så segt och jag måste dra nu så jag skriver lite senare :)


<3



Back on track !

okej... vart börjar jag.... :D

Jag har som sagt fått jobb på Grand Hotel.
Så jobbade där förra fredagen på julbordet. Fick duka fram och det var dukar som skulle vikas på speciella sätt med underduk och överduk och kjol och allt, sen var det silverbestik och skyltar som skvallra var all mat skulle stå. Det var riktigt intressant men också riktigt mkt tänk men de var jävligt roligt, jobbade med helsköna personer och mitt i all värk i fötter och rygg så hade jag riktigt roligt :) Sen var juh Jill Johnsson där och sjöng också :)

Sen så har ja ju flyttat också..drog ju och jobbade mitt i flytten så slapp allt bärande hit o dit höhö kände mig lite taskig där, men vad skulle jag göra lixom..
De är fortfarande vissa detaljer kvar här, som tex att spisen inte är inkopplad och taklister inte fastspikade och sånt. Men i dag så fixades gardiner och fönterbräda och taklampor plus andra lampor i mitt rum så då åkte även resten av grejerna upp på hyllorna och kartongerna flög ut :D så nu är det fint i mitt rum. Jag har inte bestämt mig än för om ja ska lägga upp bilder än på hur de ser ut eftersom att visa inte har med och göra hur mitt hem ser ut, men ni märker väl.

Sen i går så jobbade jag på Grand 10 timmar kväll. Då var jag först på de stora julbordet sedan blev jag flyttad till festvåningen och fick duka fram m alla detaljer därtill. Och det var lite mindre rum som var bokade för speciella evangemang. Jag hade hand om båda dessertborden på två avdelningar. Så det vart lite stressigt men gillar endå ansvaret :). Sen avslutade jag kvällen med en cider och lite tv :)
mys !

By the way Jag har fått tv på mitt rum :D :D och min ljusstake spökar :s den tänds och släcks hela tiden... läskigt !


Nu ska jag läsa min bok inför bokprovet på måndag och kolla på - laws of attraction hihi

<3




Tråktid i skolan

Jag har ju flyttat nu och än inte fixat mitt internet, ska uppdatera med bilder och allt så fort det är fixat. 
Just nu har ja skittråkigt i skolan på min skittråkiga håltimme :(
ska väl göra lite nytta kanske... typ plugga ...
Skriver så fort ja kan =)

INGET INTERNET

Har inget internet än ... Skriver så fort det är fixat :)

Ja blir galen i bollen..

Det har varit en jätte fram och tillbaka dag idag, jag har inte mått speciellt bra, jag har kännt av humörsvängningar och varit allmänt off, for no reason, morr på mig!

Har varit i huset i dag och städat upp där, Skurat golv, badrum, fönster m.m Sen skruvade dom i hop lite möbler också. Flyttlasset börjar klockan tio i morgon ungefär. så ska gå upp tidigt och packa ner de sista sen hjälpa till med det jag kan innan jag ska åka och jobba klockan två till ett. Förstår inte riktigt hur ja ska orka sa till mig själv att 00.00 ska jag sova ikväll och vad är klockan nu ? jo exakt det ! ...

Men ja kommer nog få grymt med energi när jag väl kommit till Grand i morgon ! Galet att lilla jag ska få jobba där.. Men ska bli grymt spännande..en liten utmaning :)

men som sagt.. SOVA!!!

Godnatt världen. ska försöka fixa in bilder snarast på huset och allt men inte nu..

<3


Jahaa....

assåå... Nu är min katt borta......
Ja vet inte riktigt vad ja ska säga.. jag tycker det är jätte ledsamt samtidigt som jag känner att det nog var bäst så..
Ja vet inte hur mitt liv kommer se ut efter ja flyttat, och jag kan inte ha henne instängd i ett rum det är ju på gränsen till plågeri.. Så nu tog ett äldre par hand om henne. Äldre människor är ju endå stabila i sig själva och dom sover ju hemma hela tiden och är inte borta flera dar i streck, Som ungdomar kan vara speciellt om dom har pojkvänner medans gamlingar bor tillsamans. Fast dom var väl inte gamlingar utan runt 45 kanske, hur som helst. :(


Ja och Alexandra var i jakobsberg idag för att jag skulle kolla på kläder till lördag, och jag hittade ett par jätte bra byxor på en gång, testade endast en gång as bra! Sen hittade ja skorna ja ville ha så det blir kanon.

Sen nu på kvälls kvisten vart ja och kicki så nyfikna på hur det går i lägenheten så vi var tvungna att åka dit och titta. Och nu är det fan klart asså !!!!!
Det är väldigt snygg men annorlunda, det är väldigt personligt. And that's how we like it! :)

Nu har ja börjat med dammsugningen av möbler.. inge vidare kul, men måste ju erkänna att de ska bli skönt som fan att bli av med allt katthår :)

så nu åter till städning och packning. Och i morgon ska vi till huset och skura bort allt dam efter allt sågande och skit samt tvätta fönster och så :) Detta kommer bli grymt !


<3

shit mkt i mitt huvud..


Jag failade på mitt senaste historia prov vilket stressade mig som fan på grund utav att jag har ett nytt om en vecka plus omprov på de gamla.


Sen så är ja mitt uppe i flytten packar på för fullt. Det är fan inte kul kan ja ju berätta.

Sen så säljer jag katten i morgon kväll. Tror jag valt rätt familj, sjukt svårt alltså. Men kan inte tänka på mig själv och behålla henne för att ja vill, måste göra det som är bäst för henne.. även fast det känns skit!

Sen så har jag fortfarande inte köpt kläder till lördag måste försöka åka i väg och göra det i morgon efter skolan suck och pust.

åhh....skit mycket just nu.... :'(



<3

Hej på er :)

Jag har fått reda på att ja ska jobba julshowen på Grand Hotel. Då Jill Johnsson ska ha sin julshow ska bli grym spännande, ja va på hennes julshow förra året med kim och hans familj det va as mysigt och hon var grym.

Jag har också bestämt mig för att göra mig av med min älskling.. Kan inte ha kvar henne när vi flyttar kan inte stänga in katten i ett rum she has been there and done that. Nu borde hon få vara ute i naturen.
Ringde en snubbe på henne i dag. och när ja berättade lite om henne så sa ja bla att hon är super social, då avbröt han mig och sa att - ja men de spelar ingen roll för ja ska endå ha henne som utekatt! plus att han bor i GBG. ha! han kan ju glömma att han får henne när han säger så där. Hon ska fan ha någon som ger henne den uppmärksamhet hon behöver. Så nu är det bara vänta och se... Blev jätte ledsen när hon mös ner sig i mitt knä och ja började tänka på att ja inte ska ha kvar henne...... :(

Nu är lägenheten nästan klart renoverad, är verkligen skit snyggt. Stilrent ! :)
går fortfarande in o ladda upp bilder (morr!!!) så får försöka underhålla er med text. :p

Har mitt förbaskade Spanska prov i morgon. Jag kan skiten så de kommer nog gå bra, hatar bara känslan och stressen som faller över en inför själva provet.

Jaja blir inte så roligt inlägg måste fortsätta pluggi plugga.

<3

RSS 2.0