Min chef har sabbat min dag genom o ändra ...

img_1947 (MMS)

Min chef har sabbat min dag genom o ändra mitt pass från morgon t kväll så ja kommer typ komma hem exakt samtidigt som mina syskon e i bro så aa.. Inte hunnit städa eller handla eller någonting... Fantastico ! Så nu har ja inget o göra fram t ja börjar o eftersom att ja e i stan så kan ja inte fixa något före ja börjar jobba heller.. Fantastico!


Älskart!!

img_1943 (MMS)

Älskart!!


Som sagt... :)

img_1934 (MMS)

Som sagt... :)


Man glömmer bort o uppskatta den fina stad...

img_1933 (MMS)

Man glömmer bort o uppskatta den fina staden vi faktiskt bor i när man e här jämt..


Nu åker ja till pappa för sen är det jobb ...

img_1931 (MMS)

Nu åker ja till pappa för sen är det jobb 06,30 i morgon bitti haha skööj! Sen i morgon kväll kommer mina syskon :D :D Sen är de STUDENTEN !!!!


Så jälva awesome!

Min chef ringde till jobbet o sa att jag kunde gå en timme tidigare så slapp hela stängningsprocessen :D wiie!

bytte ut mitt pass i morrn också så öppnar 08.00 ist och slutar 17.00 känns så himla bra för då har ja söndagskvällen fri. :D

Snart studenteeeen!!!!!! OMG OMG OMG OMG!!!

Ps. mitt projekt går awesome ;)
<3

..måste bara slänga in ett par ord!

Det regnar...
Regn påminner mig om att slappna av..
jag är ett stressbarn..
regn...
slappna av..

vi alla människor killar och tjejer får inte glömma bort att varva ner, andas och ta en lugn stund själva!

När det regnar blir jag oftast avslappnad numera gillar jag regn, all press på aktivitetet bara försvinner och du kan bara vara hemma och filosofera på nya mål, livet eller kärleken..

Glöm inte detta.. varva ner, andas och uppskatta det goda i just ditt liv!



<3

NU vet jag vad ja brinner för!

Nu händer det grejer, men ja berättar inte vad som händer !! men säger bara att jag har kommit på ett projekt som ja ska jobba med fram till oktober sen ska det visas på en mässa i göteborg, så nu är det bara kötta!

För övrigt har det inte varit min dag idag... men såna dar har väl vi alla :)

<3

Maj 26, 2011

Shit får inte bort den förra bilden, ser ju hemsk ut man ser verkligen hur trött jag är haha fast jag va as glad också :D



Hur som helst så har det varit jätte kul och nyttigt för mig att hålla dom här föreläsningarna för ettorna i skolan och det var som sagt väldigt uppskattat hade inte en aning om att det var så eftertraktat, alla lärare bara drar i mig ;) vilket ja gillar *mvg* haha, nä men detta är som sagt inte ett skolarbete utan en frivillig grej ja gör efter att en lärare frågade mig om jag kunde ställa upp för hon hörde att ja peppade en annan på min franska. Och jag har verkligen fått upp intresse för detta nu, nu vill ja fortsätta med det här i höst även på andra skolor i andra städer. Det vore verkligen jätte kul och spännande. 

Grejen med detta är att jag ser verkligen vilka som behöver höra det jag säger när jag pratar, och de jag tycker är bra är att jag gör en bra insatts och de stärker mig. Jag har en liten filur inom mig som vaknar till liv när jag på något sätt kan hjälpa till och denna filuren går ju på E nu för den är ju helt flippad, vill ju typ skriva en bok och grejer haha :D nä men jävligt kul att jag hittat något jag brinner för! 

Den jobbiga sidan av detta är att jag vill hjälpa alla ungdomar som inte vet vart dom ska ta vägen, som struntar i skolan och antagligen gör dom det för att dom har ett större problem som påverkar dom så pass mycket att dom helt enkelt inte orkar med att ta tag i plugget. Och så länge dom inte får hjälp med det andra problemet kan ingen hjälpa dom i skolan. Och eftersom att jag så lätt känner igen dom här personerna eftersom att ja känner igen mig själv i dom så blir de frustrerande för mig att inte kunna göra något. 
Det är speciellt en kille (han på min franska) som har gett upp helt och jag vet inte vad ja känner men det jag känner förstärks av att ja va likadan. Så ja vill verkligen peppa o uppmuntra honom till att fixa plugget för det om något ger dig ångest, att inte blivit klar med en kurs när de är sommarlov eller gå ut med IG det ger dig ångest, och det är dig själv du ska leva med så det är påfrestande. Men jag kan inte hjälpa honom för han vill inte ha hjälp.

Nu är det ju så att jag inte får ta till mig det här för personligt för det är ju inte meningen att ja ska börja må dåligt, vilket ja inte gör men ja känner något. och det gäller nog för mig att tänka på de och utesluta mina egna känslor. Hur som helst så pratar jag bara inför dom och inte med dom en och en så det är ingen fara. :)




haha typ så ;)



..i höst ;)



<3

Dom kasta inga tomater på mig ;)

img_1928 (MMS)

Det va jätte kul att föreläsa på det sättet bara peppa ungdomar o förklara en massa skar. Gud va kul!!! Min lärare blev jätte stolt o hon sprang o sa de t nästa lärare så nu har ja en till föreläsning kl 13 och en på måndag wiie :) kanske ska börja åka runt i skolor o prata ;)


asså gud....

...När ska han hjälpa mig :p

Min chef ringde o ja har tagit ledigt två dar efter min student och han typ hatar mig för det och sen så satte han in mig på tis & ons ist men ons tar ja ju studenten så de går ju inte och då blev han lite purk sen sa han att ok men då jobbar du tisdag på morgonen, ja typ a absolut! så sa han tid o så la vi på. Fine!

Sen 2 sek senare så glömde ja bort vilken tid han sa :O så ringer ja dom andra tjejerna på jobbet men dom vet inte så får ja ringa upp han igen o fråga vilken tid han sa, så jävla pinsamt..
han hatar ju mig sååå hårt just nu!! ...


...varför anställde ja den där veronica??!!..... suck -.-


haha sry för mitt dåliga närminne ^^

Mycket intressant dag må jag säga...

I morse hade ja redovisning i etik o livsfrågor, sen franska där min franska lärare frågade mig om jag kunde hålla tal inför HP ettorna om konsekvenserna av att chilla sig igenom hela ettan utifrån egna erfarenheter haha ;) Även fast jag hade andra anledningar till att hela ettan var knas för mig så har de gett mig erfarenheter o jag ska prata om att man får lida över de väldigt lång tid framöver, 08,15 i morgon bitti alltså, spännande ;) sen var de prov i internationell ekonomi de gick bra! Å sen va de krig mellan alla lärare pga en lärare som har gått o blivit knäpp så många har varit hos rektorn o aa himla knas. Sen nu har ja ett sista prov på fre sen e ja klar m skolan helt o hållet! Och inga IG! Katching ;)<3


Hejsan =)

Im back ;)
kommer med mer bilder från balen sen när jag hämtat min kamera hos H. :)

Men här är några av dom bra som hamnat på facebook :) Färgat håret med;)


Jag och älskling <3



Amanda, Camilla, jag och susannah <3


Susannah, camilla och jag



Galen lärare, camilla, jag och Galen lärare


Balen var iaf hur mysig som helst, den var helt klart över mina förväntningar! väldigt roligt! och alla var så vackra:D

Jag jobbade sedan lör och sön :)
Nu är det en vecka och en dag kvar till studenten vilket innebär att jag springer ut NÄSTA VECKA???!! :D
OMG OMG OMG!! :D

Det är inte mycket kvar i skolan och inte många lektioner man behöver gå på, och jag känner redan att jag kommer sakna skolan, äver fast det suger att man måste plugga jämt så ger skolan än mycket glädje också! Men nu har jag nått många av mina mål vilket är helt fantastiskt så jag är redo att ta på mig mössan och kuta ut därifrån :D

För övrigt så pratade jag och susannah om att åka till Paris i slutet av juni månad, är så sjukt sugen på att åka dit och kan nog hantera språket hyfsat efter allt mitt slit med franskan i skolan haha ;)
För ja vet ju att dom hatar turister och vägrar snacka engelska, så bra om man kan lite france själv :)
Men de är inget bestämt beror på hur vi jobbar och om vi hittar någon bra sista minuten, spännande spännande :)

Mina storesyskon kommer hit den 31 alltså nästa vecka och ska fira studenten med mig, wiie :D <3 <3

aja skriver när jag skriver
puss och kram!

Baksidan :)

img_1920 (MMS)

Baksidan :)


Då går ja på bal då :) hihi efter mkt damp...

img_1918 (MMS)

Då går ja på bal då :) hihi efter mkt damp o meck är jag klar :)


God morgon bloggen :) Min dag börja inte s...

img_1913 (MMS)

God morgon bloggen :) Min dag börja inte speciellt bra min nagel gick av jag hade ingen lektion åtta och ja spillde te på mig själv ! Awesome! Men vet ni vad ja ska på min bal ikvällen ja kommer bli så fin har en som ska fixa mitt hår tre sen har henkes mamma sytt om min klänningen öppnat ryggen o så, så ingen kommer ha en likan dan som mig plus att ja köpte smycken från snö i går :D ja ska gå med min älskling :) ja lägger in bilder i morrn men även ikväll från mobilen när ja har tid puss puss <3


Så himla mysigt med regn när man är inomhu...

img_1910 (MMS)

Så himla mysigt med regn när man är inomhus :) bara höra hur de droppar mot fönsterbrädan de är jätte mysigt ^^ förut gillade jag inte när det regnade för blev alltid så stressad o sur då för man var så fast inomhus, men nu på äldre dar^^  tycker ja de är mys för nu vill man bara slippa gå ut haha man vill bara krypa ner framför en film med något mumsigt under en supergosig filt :) life<3  Meeeen nu får inte ja göra de än för ja ska plugga hör o häpna filosofiprov i morrn och franskaförhör.. Skoj!! Men bara sätta igång.. Haha ska bara vila lite först haha ;)


Oj här ja jag inte varit på ett tag haha ;...

Oj här ja jag inte varit på ett tag haha ;) jag klarade o vara sockerfri mån till fre vilket känns fantastiskt :D o nu så är de bara kämpa på denna vecka också :) har jobbar hela helgen o idag kötta vi för o stänga så tidigt som möjligt så kom i väg 09,15 o de är typ tidigast ever !!! :D skönt :) ska hem t pappa nu o sen i morrn är de plugg plugg plugg ! Puss & Kram


If love hurts... What about hate then...?

img_1360 (MMS)

If love hurts... What about hate then...? Jag äter inget socker just nu, vilket är väldigt jobbigt! Men ja tänker klara den här veckan så nu ska jag klara den, gått max två dar förut men nu ska ja klara en vecka i taget, känns som om man äter mer än vad man gör när man äter godis o sånt för man försöker ju ersätta med allt annat som inte innehåller socker så man går ju inte hungrig direkt haha :p ... Så de lever jag i just nu... Tar kontrollen över sockret... Lika kul som de låter..  De sägs ju att det nya livet börjar efter studenten, och de stämmer ju rätt bra för nu ska man släppa en vana som man gått till dagligen i tolv år och börja arbetslivet o vuxenlivet som man skämtat om o inte tagit på allvar, och de är för man inte behövt vissa mer än andra. Jag började ta ansvar väldigt tidigt för inte bara mig själv utan för min omgivning o låg gärna steget före med de mesta all the time. Och nu kan man känna att herregud vrf all denna stress man kommer framåt endå hela tiden det är faktiskt det enda du gör, så nu är de bara släppa lite av allt ansvar o all press man går runt o känner för att vara ungdom i tre veckor till för sen kan man inte va kungen på chill i skolan längre för då är de jobb som gäller.. Och de ser ja fram i mot. Känns bara jobbigt att en del saker är som dom är o de kan jag inte påverka på något sätt för man kan inte ändra de förflutna man kan bara ändra fortsättningen... Så nu står ja inför en del val som ska bli ett sätt för mig o göra allt lättare.. För ibland måste man välja o inte bara vänta på bättre tider..


hihi <3


 H <3 V

liten sammanfattning :)

Alltså det är en snubbe på face som brukar länka sin blogg till alla det är ingen jag personligen är vän med men man ser hans blogg endå, och grejen är att på hans header på hans blogg står det - sveriges roligaste blogg
eler nå sånt och det där tyckte jag va lite sådär när ja läste de tycker inte om skryt på de sättet, men sen så har ja läst den lite grann o den e fan rolig!! alltså det är inte det att han skriver om sig själv o outfit som alla andra utan han skriver om roliga historier, och han e riktigt rolig, inte för ja tror alla historier skapas av honom men tänkte bara säga att han förtjänar fan den headern som sveriges roligaste blogg :D tänkte länka men hittar inte va själva bloggen heter haha fail :p

Hur som helst min helg har varit jätte mysig och det har varit blogg problem inte gått o blogga, as irriterande!!!!

I fredags var jag ute med älsklings familj och åt på jensen- bofhouse. Det var jätte trevligt =) firade att älsklingen fyllt år.

Va bara tvungen o ta kort på dessa glas på jensens, detta är medium och stor, ABO!

efterrätt, ta själv i glassbaren blev bara en himla smet men gott var det :)


Sen i lördags kollade vi på fast and the furious 5 , Grymmaste filmen ever!!!! :D


haha men innan blev de as stressigt för vi missa bussen i bålsta så vi fick slänga i oss mat på kungshallen på en kvart typ,
Men gott var det, som alltid :D


Sen i söndag jobbade jag 12-22.oo.
Fått dit glassbaren så den meckade vi med JÄVLIGT mycker när vi stängde haha förstår nu varför alla hatar den hakar på rätt fint att hata den jag med ! ^^

Jag har inte så jätte mycket i skolan så de är ju skönt, men vågar inte slappa för mycket för då blir man lat ist..
Men en outfit bild kan ja ju bjuda på..eller två ;)


älskar att ja tänkte på soppåsarna, städat min garderob haha Finally !



Schtekiga jag ;)

Life it's about..

Life is aboult who you love and who you hurt.
 It's about how you feel about yourself.

It's about trust, happiness and compassion.
It's about sticking up for your friends and family and
replacing inner hate with love.
Life it about avoidins jealousy.
Overcoming ignorance. And building confidence.
It's about what you say and what you mean.
It's about seeing people for who they are and not what the have.
It is about choosing to use your life to touch someone elses
in a way that could never have been achieved otherwise.

<3







Nya favorit låten..


SÅ JÄVLA GRYM SNUBBE !! LÄS HISTORIEN !! :D

Läs detta !! taget från http://finest.se/userBlog/?uid=44809&beid=1695626


SÅ JÄVLA GRYM SNUBBE !!!

Jag har aldrig riktigt kommit underfund med varför mannens och kvinnans sexualdrift skiljer sig så mycket. Jag har aldrig heller förstått det där med Venus och Mars. Jag har aldrig kommit underfund med varför männen tänker med huvudet och kvinnor med sina hjärtan.

Till exempel en kväll förra veckan gick min flickvän och jag till sängs. Passionen börjar glöda i sovrummet, När hon till sist säger:

- Jag känner inte för det, jag vill att du bara ska hålla om mig.

Jag sade:

- VA??!! vad var det där?!

Så säger hon dom orden alla pojkvänner fasar att höra:

- Du är inte tillräckligt i kontakt med mina emotionella behov som kvinna, för att jag ska kunna tillfredsställa dina fysiska behov som man.

Hon besvarade min frågande med att säga:

- Kan du inte bara älska mig för den jag är och inte vad jag gör för dig i sovrummet?

När jag förstod att inget skulle hända den natten så somnade jag. Nästa dag så tog jag ledigt från jobbet för att vara med henne. Vi gick ut och åt en fin lunch och gick och shoppade i ett stort, stort shoppingcenter. Jag gick med henne i affärerna när hon provade flera olika verkligt dyra klädesplagg. Hon kunde inte bestämma sig vilken hon skulle ta, så jag sade åt henne att vi tar alla. Hon ville ha skor som komplement till hennes nya kläder. Så jag sa att vi får köpa ett par till varje ensemble. Vi gick sedan till juvelavdelningen där hon valde ut ett par diamantörhängen.

Tillåt mig säga..... Hon var så upphetsad! Hon måste ha trott att jag var ett steg från mentalsjukhuset. Jag började tro att hon testade mig när hon frågade om hon kunde få ett tennisarmband, när hon inte ens kan spela tennis. Jag tror att hon trodde jag var knäpp när jag sa:

- Det går bra älskling.Hon var nästan nära sexuell tillfredställelse av allt shoppande. Med ett jättestort leende sade hon till sist:

- Jag tror att det är allt älskling, vi går och betalar.

Jag kunde knappt hålla mig när jag till sist sade:

- Nej älskling, Jag känner inte för det.

Hennes ansikte blev helt vitt och hennes haka föll till marken med ett förvånat:

- VA?

Jag sade sedan:

- Älskling, jag vill bara att du håller sakerna en stund. Du har inte tillräcklig kontakt med mina finansiella behov som man, för att jag ska kunna tillfredställa dig som kvinna.Sedan när hon såg ut som om hon skulle döda mig, fortsatte jag:

- Varför kan du inte älska mig som den jag är istället för dem saker jag köper åt dig?

Tydligen kommer jag inte att ha sex ikväll heller...



läs den längre ner om parkeringsbötern också ;)


RSS 2.0