whut?


lite mer nya kläder :)





Asså jag och carro åkte in till stan igår och på tåget kliver det här håret på, what? är det lagligt och se ut sådär?
MWAHAhahaha !!
Jag tycker faktist lite synd om den här snubben, men samtidigt så det kanske är hans grej att få andra och skratta. I dont know !
Sen blev vi typ påhoppade av en snubbe på LA som ville vi skulle följa med upp på hans hotellrum och han ville ge ut sitt nummer och allting vi fick ju oss ett skratt men seriöst vafan e felet på folk ?!

Sen så köpte jag en ny väska och ett till nytt linne :D
Ska börja leta en ny tv nu till mitt rum tror jag. Är skit sugen på en platt 32" men får se får se :)
Sen åkte ja på ett litet äventyr på kvällen ;)

hihi byebye

Heeej ja här igen :D

Jag känner mig jätte busig, vet inte riktigt varför och jag borde inte vara pigg för jag har jobbat hela dan och gått upp tidigt hela helgen..hm... skumt ! :D




typ såhär busig känner ja mig :D


Och den här stilen ska jag börja med!

Nice :D ja vet ja e så snygg, de e sjukt hahahaa



hrm.. iaf (a) Mina syskon har ju som sagt varit hos mig i helgen och det var grymt :)
vi har åkt vattenskidor och shoppat och ätit hos min pappa och spelat golf och badat och gud vet vad o lite till.

super mys,och snart ska jag ner dit :D men först ska min brorsa komma upp så jag får dra med han ut på en krogrunda, de kommer bli grymt, fast nicklas läs inte detta för det är en hemlis ! :)

haha mina knasiga syskon, vi spelade vafan heter det.. åh hjärnsläpp! krocket så heter det!
Det va skit kul, sen spelade vi golf, jag skulle lära min brorsa men han lärde sig skit fort fett tråkigt, ja som ville visa mina kunskaper lite... snyft!
Men snart ses vi igen :D:D

hm.. ja ska öppna för första gången på jobbet på lördag, läskigt.... men de kommer gå bra för jag är ju veronica :D
Vet ni vad jag har kommit på, att jag ska börja leva in the moment, det är ju hur mumsigt som helst har jag kommit på.. varför har jag inte kommit på det förut, känner mig mycket gladare och roligare nu än innan då va ja tråkveronica nu är jag happysmile-veronica :D:D... men bara mot dom som är snälla dock, morr!

Nu är det så här att jag fick en väldigt fin bild på mig, men tror inte ja ska lägga ut den just nu... blir senare :D

Oj jävlar den är ju 02,16 så busigt :D
Hopp godnatt då...
Pusspusspusspusspusspusspusspusspuss <3


Vattenskidor!!

Halloj =)

Igår gjorde vi nå grymt, vi åkte vattenskidor hemma hos mig, viste inte ens att dom fanns haha :p
Jag var grym, ramlade inte alls hela tiden! Min brorsa va fan mer vattendjur än va jag är och det är coolt. Han kom iaf upp en två sek innan han ramla, jag satte på mig dom, sen va de kört!
Medans bögpontus åkte där som om han vore proffsen själv haha. Tvingade min syrra att knäppa nytt kort så fort hon släppt knappen. Man måse ju vara uppdaterad så man kan uppdatera er :D
Sen var vi bjudna på middag hos min pappa det var super trevlig så fick han träffa mina andra syskon och dom fick träffa knattarna det var riktigt trevligt :)
Strassa runt på stan en stund också jag köpte två linnen och ett midjenitskärp as nice :D


Det va fan inte varmt iaf !


Here i do!


Vink Vink


Jag och min syster :D


JAG !! haha

Nu är det charader på G :D
byebye <3

...

JAg ÄLSKAR att vänta !!!!

åhh!!!

Nu sitter jag och bara väntar på att mina syskon ska komma hit, shit deras mil verkar ju bara öka, min syrra säger 10mil och min brorsa säger 11mil som de e kvar av resan, Jag som inte har nått tålamod. Måste sysselsätta mig med något, men vad?

Får väl lalla lite på datan:)

Storstädning :)

Jag är as tuff, vill ni veta varför ?
Jo för idag har jag tagit bort en massa spindelnät med en liten soppborste. hihi
Sen har vi storstädat gäststugan, som var ganska skitig efter att en viss kille bott där o inte städat efter sig, morr!
Men den blev som ny så det var helt klart värt det! Jag får ju storbesök av min bror och min syrra och hennes dotter och pojkvän. De kommer bli grymt kul att träffa dom, var ju i julas senaste så WIIE!! :D

Sen har vi bestämt att vi ska käka tacos i morgon så jag ska laga mat, kan ni fatta jag ska laga mat som knappt vet hur man får igång spisen, tur att det bara är köttfärsen som ska lagas då :)
SÅ har storhandlat allting inför i morgon hihi, Ni vet när man är 18 så måste man börja lära sig och både laga mat OCH handla maten.. om man vill :)

Nu är det sovdags för min del ska in me 12,30 bussen imorgon för att sen möta upp dom runt 15.00, så vad ja ska göra därimellan blir ett mysterium hehe

Pusselipuss

What if ?

Here i stand alone, with this weight upon my heart.
And it will not go away.
in my head i keep on looking back right back to the start,
wondering what it was that made you change.
well i tried but i had to draw the line, and still this question keeps on spinning in my mind.

what if i had never let you go, would you be the mum i used to know
if i'd stayed
if you'd tried
if we could only turn back time
But i guess we'll never know.

Many roads to take, some to joy
som to heart-ache.
Anyone can loose their way
And if i sad that we could turn it back,
right back to the start
would you take the chance and make the change?

Do you think how it would have been sometimes,
And do you pray that i'd never left your side ?


What if i had never walked away, Couse i still love you more then i can say.
But i guess we'll never know.....we'll never know...



Hiss och Diss

Hissar:
- Friheten med att vara 18, bara kunna sätta sig på en uteservering och ta en cider till maten, vad kan bli mysigare ?
- Sol och bad, simma, plaska, skvätta och känna sig som tolv igen, sen lägga sig på bryggan och sola, åh..underbart!
- Vänner som finns för en och vet hur man har kul, nice nice nice!
-  singelliv


Dissar:
- Tråkiga ensamma hemmakvällar
- Att vänta, hatar och vänta. Det är det mest tråkigaste långsammaste drygaste mest irriterande tinget någonsin.
- småkryp, Det enda negativa med sommaren.
- singelliv

HJÄLP!!

Måste bara berätta något heläckligt, i natt när jag skulle gå och lägga mig typ runt tre så kryper ja ner i min säng och börjar pilla lite på min telefon o överväger om ja ska skriva nått eller inte.
Sen sitter min katt och stirrar på min vägg och jag typ vafan? så försöker jag se vad hon stirrar på och jo då kryper det en tvesjärt på min vägg AAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!
så jag flyger upp ur sängen och försöker hitta något att döda skiten med och när ja ska ta den så ramlar den ner i min säng så ja grabbar tag i mitt täcke o mina kuddar och slänger ner dom på golvet och kolla på sängen vart fan den tog vägen de lilla äcklet, men hittar den inte :S klockan va tre på natten och de kommer ett kryp krypandes på min vägg breve min säng, asså ja höll ju på att börja böla orkade inte detta tre på natten. Sen så lyfte jag på lakanet och ser att den ligger mellan sängen och väggen och sprattlar upp o ner, så ja tar min bok och smäschar sönder den, sen kom ja ju på att, FAN ja döda den i min säng. Nu måste ja ju bädda rent, damn it! så de gjorde jag men ja vågade knappt lägga mig igen för trodde de skulle komma fler :s

Hjälp! vart är en sån där modig kille när sånt här händer ?

15 juli Sunny smile!

Började min otroligt händelsefulla dag med att nån ringde mig halv ett och tyckte jag skulle vakna. Morr på dig carro!
Det verkar va nån kul trend att väcka mig varje morgon är det inte nån polare så äre katten och är det inte katten är det nån byggarbetare som smäller något här omkring, eller så vaknar jag av sms ARGH!! let me sleep ffs!

Iaf idag var det rätt bra att ja blev väckt för det har ju varit underbart väder idag, började dagen med att dra ut och springa och drog nytta av solen wonderful :D Sen la ja mig på altanen och somnade hahaha börjar ju bli värsta sömntutan, vad är det här ? Och då va de minsann ingen som väckte mig! 
 
Sen lär de väl inte hända nå mer roligt den är dagen annat än att datanörda lite och kanske leka lite me min nya kamera, min ROSA nya kamera :D o ta lite snygga bilder, va säger ni om de? hihi
Men på torsdag ska jag på grillparty WIHO!! och tänka på annat, Me like!
Får se om man träffar nå roligt folk där, vet iaf en rolig som ska dit som också bjöd dit mig så misstänker att jag också är lite rolig, huh ?..

Återkommer kanske med bilder, vem vet det kanske är eran turdag idag ;)


Precis lika hemmalat som jag ser ut att vara på denna bilden är jag, föstå skönt!! :D

Pusspuss

Loving someone is a dangerous drug..

Love..Love...love...
What can i say, what's the right thing to do? ..

Jag är en tjej med så sjukt mycket känslor inom mig, och dom kommer nog ifrån alla möjliga håll och kanter. Men de jobbiga med mig är att jag sprider ut dom under helt fel omständigheter. Det är ungefär som att varje gång något dåligt händer ploppar det upp en radomkänsla som kanske inte alls har med tillfället att göra men endå använder jag den tills den försvunnit och jag inser att, what? vad handlade det där om?..

Att älska någon är verkligen inte lätt, Men det är värt att kämpa för så länge man får kärlek tillbaka och så länge man känner att förhållandet ligger på en normal nivå. Det är jätte svårt att själv bedöma ens eget förhållande eftersom att man blir kärleksblind och tar då inte felen på samma sätt som man tar dom när det händer ens vän eller syster. Då blir man galen och fattar inte hur hon kan låta sig själv bli behandlad på de sättet, men själv tillåter man sig att bli behandlad på precis samma sätt utan att göra ett skit åt det för att man tycker om denne personen så himla mycket att man får överseende med de som aldrig borde hända. Men det är också viktigt att man förstår varandras kärleksspråk, för alla har ett. Det kan vara ord, tid, gåvor, tjänster eller beröring. Man behöver lära sig att kommunicera med sin kärlek på de språk som han förstår. Om hans språk är tid måste du ge tid med fullständig närvaro och fokus på honom. Men om hans språk är ord så får man lära sig att uttrycka sin kärlek och respekt med bekräftande ord. Det är jätte viktigt att kunna prata med varandra så att man förstår, och förstår inte din pojke vad du menar förklara tills han förstår. Och om din kille är svartsjuk så förklara hur mkt han betyder för dig och varför du inte vill mista honom, så han känner sig utvald och speciell det kan göra er tryggare i er relation och honom mindre svartsjuk.

Men man får aldrig glömma bort att en persons svartsjuka är ens egna ansvar.
 
Det är naturligt att bli lite nervös och orolig när den du tycker om ska ut och parta utan dig men de hjärnspöken och knäppa ide'er som en person då ger uttryck för är helt och hållet dennes egna ansvar. Och tar han inte ansvar för sin svarsjuka kan relationen knappast hålla. Och att begränsa dina sociala kontakter eller skippa saker för att han vill det är inget alternativ. Då skulle denna bara tycka att den fått bevis för vad den tidigare fått för sig och sedan utnyttja att du lyssnat på denne. Och man kan inte vara en terapeut för någon heller utan denne måste själv arbeta på en förändring av sin svartsjuka. En av de viktigaste detaljerna i ett förhållande är nämligen att man vill varandra väl.




Godnatt sötnosar...

18 åååårr!!

Jag är 18 jag är 18 nanananananaaaa!!!!
fyfan vad jag är braaaaa!!

Alltså grymt, helt sjukt stört jävla fantastiskt underbart kul :D
Jag har börjat fundera på lite förbättringar inom mitt livs väggar.. vet dock inte om jag kommer klara av att genomföra dom men will see!

idag har jag storstädat mitt rum så otroligt mysigt med fint och fräscht runt om kring sig plus tagit ner mina liljor jag fick när jag fyllde år till mitt rum så dom står är och luktar jätte gott :D
Fan blommor är något man borde ha på sitt rum varje dag, så länge man inte nyser av dom som kicki sa :p
Så.. till min födelsedag och alla andra spännande händelser som hänt mig den senaste tiden, Jag åkte som sagt till Grinda från lör-sön och det var helt fantastiskt roligt, jag tjuvstartade på mitt liv som 18 hihi för vi gick till strandkrogen och beställde drinkar på kvällen drack en sommarblandning och cosmopolitan blev dock besviken eftersom att jag ville tycka om den för tjejerna i sex and the city gör ju det så då kände jag att jag skulle det höhö men den va som en blandning mellan sött och surt :p
 
Den otroligt mysiga strandkrogen :D                                    super god sommardrink

 
cosmo, ursch :(                                            Jag och lillesyskon på väg hem i båten :)

Det vart en sjukt lyckad kväll :D
Sen sen fyllde ja som sagt år den 10:onde :D:D
Och vart ska jag börja, helt störd kväll, kul men störd.
Min pappa och min farbor kom ut till mig och firade mig innan jag drog ut på krogen, och de betydde jätte mycket för mig. Fick en massa fina presenter också som jag ska lägga upp bilder på snart :)
Efter så mötte jag upp mina vänner på tåget in till stan och av jen fick jag en champange flaska som jag och två till delade på och jävla fort den försvann :?
Sen så kom vi till fridays som vi skulle käka på och börja förfesta på men de var 20års gräns den kvällen så då vandra vi vidare ner mot stureplan och hamnade på NYPE som öppnade för första gången den kvällen sen kände en av mina polare dörrvakten så vi fick gå in gratis och fick gratis garderob. Sen gick det bara utför :p spenderade alldeles för mkt pengar och blev alldeles för full :O!!!
Sen skulle vi köra tekilla(eller hur de stavas) race och ist för att svälja började ja garva så allt kom ut genom näsan haha smart as!
Jen sumerade min kväll rätt roligt, Jag dansade med en bög?, slarvade bort en 5hundring och blev fullast av oss alla sen spydde på donken haha men de va också jag som fyllde 18 så vem fan bryr sig, det hör till :D

typ alla samlade.. As trevligt :D

 
Presentkort på Ginatricot och kicks, ringar,                   Kamera f. Canon
kamera, halsband, 6st glas, liljor och 1000kr

 
        Ringarna och halsbandet.             Vackra blommor som doftar i mitt rum just nu :D


Hihi bara för att jag är arton, fyfan va ja är bra!!!


Jobb !

Har jobbat nu skit mkt känns det som fast det egentligen bara varit 4 dar, helt slut :p men jag trivs som fan så tänker inte klaga. Ska på uppdrag Grinda i morgon ska försöka hitta båten sen sitta på den i 2timmar och sen hitta min pappsi. hmm.. jag och lokalsinne brukar inte sluta så bra :p haha som sagt misson impossible- båthamn !

Har solat och badat och varit ute med båten till Ekerö och bara njutit. Happy smile :D
Nu blire jobb fram över och sen besök till mig en vecka Wiho!!

lite bilder kanske ? :)



me, myself and I.


Diva och daisy :)



Var som sagt på Ekerö det var skit fint vatten och varmt m jätte bra solställen, Men de läskiga var att vi blev attakerade av måsar. Vi skulle simma ut till en brygga som låg ute i vattnet och när vi började närma oss så började måsarna picka oss i huvudet och typ attackera oss, snacka om paniksim tillbaka :o







Godnatt :) Skriver när jag kan :)

RSS 2.0