Shoppat !

Jag kan typ inte ladda upp bilder just nu, blir skit irriterad !

Men i dag har jag hur som helst varit i Nacka Centrum med papsen och barnen och annelie, Annelie fyller juh 35 den tredje så vi firade henne i dag och jag köpte ett par jätte gosiga tofflor till henne dom var alldeles lena :)
För jag kommer ju inte hinna fira henne nästa helg för då har ja fullt upp med flytten sen nya Grandjobbet på lördagen.

Måste köpa resten av mina julklappar.. har iaf bestämt att Marcus ska få den nya starfighter filmen, Emelie ska få ett par skor hon har storlek nitton jätte söta små fötter :D
Farmor och Farfar ska få en varsin choklad ask. Och Papsen och Kicki o Annelie ? har ja ingen aning om. Sen kanske två till ska få en klapp men ingen aning om va dom ska få............. :s blää hatar o handla julklappar det är skit kul om man hittar något som man känner att - shit det här passar han/henne perfekt :D.. men o bara leta sig gråhårig hatar jag!!!!


åh.. måste fortsätta leta klappar på ons. innan onsdag måste ja plugga på mitt Spanska prov :/ mindre kul..shoppar ju hellre om man säger så! hihi



så.. nu blire spanskaplugg... två timmar framåt.. *buhu*

<3


Ja fick jobbet :D

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG !!!!!!!

Jag har fått jobb på GRAND HOTEL !!!! :D:D
Jag börjar den 5:e och ska jobba julbord där då som servitris :D

Jag är sjukt nervös men så sjukt GLAAAD !!
Hoppas bara ja inte tappar tallriken i knät på kunden eller spiller ner han eller så. Men å andra sidan har ja ju serverat rätt länge nu så ja är säker på de ja gör. Men endå...!!!!! AHH!!!! hihi :D



<3

Hejsan :)

Måste bara säga- Shit va mätt ja är!!
Ja har ätit hemmagjorda köttbullar och hemmagjort potatismos.. gott men shit va mättande.
Sen har ja godis kvar från igår så har ätit därav så är mega mätt nu.. jag håller på och förvandlas till en lite tjockis!.. :s

Hur som helst så sjöng ja inte idag. Hon som ja skulle sjunga med drog sig ur. Men sen fick jag också veta att det tydligen inte va nå märkvärdigt utan vi skulle bara ha sjungt inne på programmet som en liten presentation av vad man gör på Estet. Så vi bestämde oss för att sattsa på julshowen istället, den kommer bli grym !Ser fram i mot den :)

Var och kollade på lägeneten i går också.. Och i går såg färgen i mitt rum ut såhär :o

Målarkillarna har t.o.m roat sig med att måla smiles på min vägg, morr!
Men! ja va förbi i dag också och då var färgen mkt mer varmt röd, mkt finare röd.


såhär blev garderoben som ja målade :)
Vet inte va ja tycker om färgen men ja är endå nöjd :D


Resten får ni se när det är klart vilket är snart :D Flyttar ju den tredje :D wiie!!
Fick en El-tandborse i dag också, har velat ha en hur länge som helst :D

 Nu ska ja se klart big mama 2
Sen sova natti natt




JA SKA SJUNGA !!

OJOJOJ!!

Nu har jag mycket på G här :S

1: jag ska sjunga två låtar på onsdag vid tre olika tillfällen i skolans aula. om ni är duktiga kanske ni lyckas taima in när och kolla. MEN ja har inte bjudit dit någon ja känner än, för ju fler ja känner som ska dit destu mer nervös blir jag :s
Blir nervös bara ja tänker på det.

2: Har sökt jobb på Grand Hotels Julmiddag. Finns en som ska få lägga in ett gott ord åt mig :D

3: Spanska prov nästa vecka.. HJÄLP!!

4: första advent på söndag.. hallo var ju nyss jul !!!!

5: Måste prata med mina chefer på Waynes.

6: köpa 18års present till Ronja som fyller år på onsdag ska fira henne med middag på Fre ir Lör.

7: måste prata med min sv o engelska och spanska lärare :(

hm.. har så sjukt mkt o tänka på så jag blir helt förvirrad och trötter i huvudet.
Gjorde mitt historia prov i dag... vetefan hur de gick :/ hoppas på de bästa..

sovmorgon i morrn iaf :D
puss o natti :D

 

 


keep it up !

...var det nån som sa till mig, som läser min blogg och har kännt mig ett tag. Min blogg är tydligen intressant och spännande och vettig :D wiie :D well thank you sweetiepie !!

Anyway back to me..

Ja känner mig fortfarande lite delad och inte helt fullt back on track, men jag jobbar på det och försöker lösa allt på mitt egna lilla vis..

Vad har jag gjort i helgen... jo i fredags var jag ute och dansade med några vänner det var trevligt och härligt att få komma ut igen och bara släppa loss med tjejerna.
Dock saknade jag kim under hela kvällen men visade inte det inte alls.. fattar ingenting..

hur som helst så var jag och besökte huset i dag dom håller ju på och sätter in köket så ni har en smygtitt på det längre ner.

Sen så måste ja bara dela med mig av den här otroliga bilden ja tog när jag vaknade i fredags och tittade ut genom köksfönstret.. inte överdrivet kul och lämna detta.




Köket, svart kommer det bli. Tufft va ? :D



Jag och ängel ligger och myser..




men nu ska jag gå och sussa mina änglar !
Gonatt <3

Dagens låt !


Lyssnar på nu:

Not ready to make nice - dixie chicks
http://www.youtube.com/watch?v=M-ounk0FNdY  



Grym låt!! stämmer in på mig så jävla bra.. gällande en viss personlig sak..

ajuste historia prov var det höhö !

<3

i'm down..

Ja är inte direkt inne i den bästa perioden nu..
Ja jobbar så hårt för att få alla delar i mitt liv att funka.. men jag försöker på fel sätt så istället för att lösa saker skapar jag flera problem.. Jag är typ störd eller något men jag kan verkligen inte lösa visa dilemman !
Ja vill...ja vill så sjukt mkt men ja kan inte.. jag vet inte varför men uppenbarligen så går det bara inte, det har ja ju upptäckt och fått påpekat ett ex antal gånger. 

Och ibland mår ja skit men de är inget ja visar utan i stället flummar ja runt och är glad som vanligt bara för att undvika frågor.. för frågor är det värsta. För om nån går in djupt och verkligen bryr sig om svaret så svarar jag. Och det är det jag inte vill, för jag anser att visa saker har inte vissa folk med och göra därför håller jag käften. Uppmärksamhet på det sättet är inget ja känner någon gädje av, därför bryr ja mig inte när folk bryr sig. Vilket också skapar problem och konflikter!

 Jag har berättat nästan hela mitt liv för min före detta bästa och närmaste vän som jag också har sabbat allt med.. förvånande !!.. ofta hamnar jag i situationer när jag bara vill messa henne och fråga hur hon mår om ja inte sett henne i skolan på länge för då blir ja lite orolig och då vill ja veta.. men ja gör inte det för att jag tror hon kommer titta på det där och tänka WTF! läsa det och tänka- ofta hon bryr sig, ungefär sen typ radera det... så.. jah.. så bra relation har vi nu för tiden.
Men förutom henne så... nää.. inte ens min underbara ''man'' vet speciellt mkt.. -han säger berätta gumman... -du kan prata med mig..och de gör mig så glad att han säger så, Men det är som att en dörr smälls igen på en gång och tar mina ord med sig. Ja kan inte!! jag vill prata med honom för ja tror att de skulle underlätta lite för oss om vi öppnade oss mer, o han har inte heller haft så lätt han skulle med behöva öppna sig han med, men ingen av oss gör det..
Tror inte att det är så lätt att förstå mig om man inte verkligen känner mig.. vilket min vän gjorde.. trodde jag men sen när vi började prata ut om de som hänt o ja förklara dittan o dattan så fatta hon ingenting.. så.. men va vet ja..din jävla envisa skitunge! :p

Men men nu ska ja sluta sitta här å va patetiskt.. men poäng va väl typ den ökända frasen.. livet är fan inte lätt!!
Åter till o plugga historia-prov


<3


Apdans :)

Jag och ronja var iväg på ett dansträningspass i tisdags på sats. Blev lite sugen på sats ett tag dock inte i bålsta men testade på det där. Och det var afrodans vi testade som ja kallar apdansen för det är en sån där flumflum-dans man ser på tv ibland när man viftar och skakar på allt :p
Det var kul men inte riktigt min grej. Så efter jul ska jag nog börja på friskies och svettis finns ju ett nära mig så det blir nog bra det :)

Sen var vi och simmade i dag på våran håltimme. Vi ska försöka simma två tre gånger i veckan sen så dansar vi på söndagar också blir det svettis efter jul plus de andra :)
Det blir bra det där :)

Nu ska jag strax gå och sova =)

Imorgon kommer hela dan gå åt att plugga.
Inte blivit så mkt bilder på senaste men har inte haft tankar vända till blogg bilder :(
Men får väl se vad ja kan hitta på för busigt.

Puss och natti
<3



Dreams, dreams, dreams :)

Tjaa people :)

Nu äre så här va att jag är bäst, haha skoja ! :D
nä men ja har suttit och funderat lite över livet.. och kommit fram till att hur vi än vrider och vänder på allt vi kan och allt vi vill skapa, så är faktum att det blir vad vi gör allt till. De klart att ni tänkt på detta förut men jag som är lite djupare än er höhö har ju tänkt kring det och kommit fram till det uppenbara - Vill du ha något, å kan du se till att få det!
Så vad du, du och du nu vill ha så kan ni få det, lägg in lite svett och tårar så är det fixat sen.


However!
Nu ska jag dra upp en sak som ett exempel vilket jag inte borde men de skiter ja i just nu.
För så här är det va, att jag fick en kommentar förut som led så här ungefär:

- att jag har fått allt sereverat efter att jag bytt ut mitt liv till något bättre och valt bort dom gamla vanorna och pga att jag gjort det har jag tydligen fått det toppen !?

hm.. men grejen är den här.
Att sen jag ändrade mina vanliga vardagliga rutiner jag levt i typ hela mitt liv, så har jag fått kämpa för allting. Det jag lever med i dag hade jag inte levt med om jag legat och latat mig på en soffa.
Allt som är ändrat har jag ändrat själv.

SÅ min poäng är utifrån erfarenheter att vill ni ändra något till det bättre så är det inte omöjligt.
-Fixa löneförhöjningen ni velat ha så sjukt länge.
-Grabba tag i den där personen du slängt i väg flörtiga blickar till och lämna nummer.
-Spara pengar och köp den där datorn eller mobilen du sucktat efter så länge, eller varför inte köpa två trisslotter i månaden ?
- take a shot och boka en bartenderkurs eller en högskolekurs flera mil härifrån eller varför inte till något varmt ställe ?

Fan sluta sitt hemma och tänk på allt ni vill göra, gör det i stället!





Bilder !!!

Tjalå !

Idag har varit en hyfsat pigg dag har inte fått så mkt gjort och har inte blivit speciellt mkt smartare... som alla andra dagar då med andra ord, höhö !

Ja sitter hemma med gitarren i knät nu och väntar på att få lära mig några fler toner än d,g,e vill lära mig mera nununu!!! :)

Jag målade klart klädkammaren igår hade färg överallt sen, till och med i håret, MEN när jag målade alla fyra väggar i klädkammaren så kladdade ja knappt ner mig någonting, men ja kladda ner mig som fan när ja skulle måla två små hyllor vita som ska sättas upp därinne :p haha sen åkte jag med mina målarkläder till dansen för hann inte åka hem och byta om så.. men man kan ju inte alltid vara snygg eller hur ? ;)

Hur som haver så har jag laddat upp biderna jag bett alla ta :p
såå...here we go!


Först så var ja tvungen och spackla över alla tapetkanter och hål i hela klädkammaren och det tog väl sin lilla tid men det var endå himla kul :)


Sen satte dom en leksak i mina händer och sa att ja skulle slipa bort alla fula kanter som blivit efter spacklingen för man kan inte måla direkt på för då blir det bucklor under färgen. så då använde jag denna slipmaskinen och slipade ner allt.


Sen fick jag äntligen börja måla. Så började med kanterna längst taket och hörnen med en pensel för där kommer inte rollern åt sen var det bara och börja. hihi jag fick färg överallt :D
Men de är ju så de ska va :D

Som ni ser blev det denna färg, tyvärr inte chockrosa men lilarosa typ.
Var ju as coolt när vi beställde färgerna för dom blandade den själv i affären. dvs Knapprade lite på datorn så rann de sen ner tre färger i en hink med vit färg sen åkte locket på och hinken in i nästa maskin där skakades hinken om i tre min sen var det klart. värsta häftigt ju :p

Sen köpte vi färgen till mitt rum men den får ni se sen när den sitter på väggen :)

pusss


Bara för att jag...

...Har ätit renhjärta :P fyfan va äckligt det lät när roger sa att han tagit med det hem från fjällen, det är tydligen en delikatess där. Men ja smakade, och det smakade salt och rått på nå sätt, underlig smak och inte direkt gott.

Har varit och spacklat i dag som sagt det var faktist riktigt kul :D
forstsätter med att slipa och måla väggarna i morgon. Var och hämtade gitarren i dag också. Hoppas på att börja i morgon. Ska dansa i morrn också Wiie :D

Tänkte lägga upp bilder men har inte installerat nya mobilen till datorn än så dom kommer dom med så småningom :)

<3

Måla måla måla bort din sura min !

Idag ska jag i väg och spackla och måla väggarna i garderoben i vårt nya hus, haha kicki sa att ja får välja vilken färg ja vill förutom gult och brunt, men ville ja ta typ shockrosa så fick ja det. Då hörde man roger skrika NEJ!! inte shockrosa ! haha så nu ska ja ta shockrosa :D:D

så nu ska ja bara fixa på mjukiskläder som ja kan skvätta färg på om ja så vill :P


Dagens låt:
http://www.youtube.com/watch?v=7Mt7Nfq1CJc
Leona Lewis- Happy

Hörs sen :)
pussar


Battlefield =InLove

http://www.youtube.com/watch?v=waSGlPPcsaE

Jordin Sparks- Battlefield

När jag hörde den är låten för första gången så satt jag på bussen på väg till skolan och jag bara kände hur den tog tag i hela min kropp och bad mig lära mig den! JA skojar inte. Jag vill så sjuk mycket sjunga den här på teatern vi tvåor har i skolan varje år.. jag är kär!! kommer inte tröttna på den här låten på ett himla bra tag.

Älskar låtar vars texter är handlingar. love love love!

 

God Natten <3


Gitarrproffs? :D

Nu är det så här att jag har hittat en ny grej ja vill hålla på med :D Ja vill nämligen lära mig spela gitarr :D
Och jag har hittat en som ska hjälpa mig med det, i en studio :D wiie ! så nu ska ja låna pappas gitarr(han är bäst) och börja lira, eftersom att jag sjunger och skriver texter så blir det lättare för mig om jag kan kompa till hihi
As nöjd :D

Jag ÄLSKAR allt som har med musik och göra, haft musikintresse sen jag var 8år typ. alltid varit med på skolans alla jul-,sommar-,påskuppvissningar you name it allting, älskar det. Har dock en enorm scenskräck men den ska jag komma över!! så är det bara. Nu kan jag äntligen börja hålla på med det jag älskar på riktigt. Och jag har alltid velat lära mig gitarr eller piano men piano är lite svårare o dyrare att får tag på plus att de tar sån plats, plats ja inte kommer ha när vi flyttat.

Så gitarr passar mig otroligt bra, kommer ju ta sin lilla tid att lära sig. Men det är SÅÅ värt det !

Nu blire idol :D

pusspuss

Undersökning.

Idag träffade jag en helt otroligt intressant tjej! vi satt och diskuterade att vi människor är indelade i så sjukt många olika grupper som bildad teorier om hur vi människor funkar och tänker.
Och den teori vi pratade om handlar om att vi är indelade i tre grupper:
- Den trygga
- den verbaliska
- den undvikande

Också har dom gjort ett test på små barn om hur dessa tre ord placerats på oss, alltså hur kom de sig?
Och en teori som dom undersökt är ett på barn runt tre år eller så.
Då har dom tagit olika ungar och testat deras reaktionsförmåga och deras puls på hur dom reagerar på att bli insatta i ett rum på golvet med några legobitar och diverse leksaker av mamman och sedan så går hon därifrån.

Och då visade det sig att den trygga ungen han började galskrika som tusan och slutade inte, och när mamman försökte gå så tog den tag i mammans ben för att hon inte skulle gå och drog i hennes kläder, och sen när mamman kom tillbaka så vart ungen endå inte nöjd utan han fortsatte och skrika och slå på mamman för att hon gick. Vilket beror på att mamman alltid tagit upp ungen när den gråtit alltid placerat ungen i första hand alltid låtit barnets vilja gå i första hand. så när den helt plötsligt inte fick som den vill så blev ungen helt rabiat.

Den verbaliska ungen sattes på golvet och mamman gick därifrån. Då började den gråta lite..men sen så vart den förvånad tittade sig lite omkring och slutade sen gråta för att börja leka lite med leksakerna och sen när mamman kom tillbaka in i rummet så viste den inte hur den skulle bete sig, så den började gråta lite samtidigt som den kröp fram för att krama mamman. Vilket enligt undersökningen tyder på att barnet inte vågar gråta, skrika gå i mot mammans vilja för att de skulle inte ge barnet mer uppmärksamhet endå till skillnad från innan, därimot så hade barnet lärt sig att om den spelar oberörd när den egentligen bara vill skrika så är chansen större att den faktist får uppmärksamhet. Finns stor risk att föräldrarna var missbrukare eller dyligt.

Och de undvikande barnet sattet på golvet, och direkt när den satts ner så vände den ryggen till och började leka lite försiktigt med leksakerna. Då mamman sedan gick ut och när hon sedan kom tillbaka in så rätade ungen bara lite på sig men hade fortfarande ryggen vänd mot henne.
Och det dom kom fram till var att barnets puls gick på högvarv men den visade det inte.
Detta kan då ha berott på att barnet inte vågade visa något för att den viste inte vad som kunde hända så den spelade natural för att heller inte orsaka något.


Jag tycker att detta är otroligt intressant men har också lärt mig( idag faktist) att man inte ska bli för insatt i det så man börjar utifrån detta vrida sina tankar.

Men de hon också sa till mig, det var att när vi började prata om förhållanden och reaktioner så sa hon att en verbalisk och en undvikande person passar men dom passa bara ihop om dom kan mötast halvvägs eftersom att deras personligheter och svagheter är så extremt starka så får te.x den verbaliska personen övertaget vilket den också vill ha. Så att bara den unvikande personen går framåt mendans den verbaliska stannar kvar så funkar det inte nå vidare, dom kompenserar varandra om dom kan mötas halvvägs, den ena behöver och söker den andra.

Och träffas en verbalisk+verbalisk så kommer det aldrig funka för båda försöker ta kontrollen men ingen av dom kommer lyckas.
och träffas två undvikande så kommer det heller aldrig funka för två trasiga själar kan inte laga varandra man måste laga sig själv först innan man kan laga någon annan. 

Men en trygg person och en verbalisk eller unvikande passar vädigt bra ihop. För då kan den trygga hjälpa den andra att ställa sig upp och lyfta huvudet. Men en trygg person intreseras oftast nästan aldrig en verbalisk eller undvikande person. För dom ligger på helt olika nivåer i livet.

vilken person är du ?
Detta kommer från boken- hemligheten skriven av Dan Josefsson och Egil Linge
Hemligheten - Dan Josefsson; Egil Linge



Men sen så finns det en annan terori där man utgår ifrån en alkoliserad mamma med fyra barn.
I en sådan familj så har alla barnen olika personligheter.

1- den rabiata
2- den som spelar mamman
3- den undvikande
4- clownen

Och tittar man på denna teorin så passar den inte alls ihop med den förra så det är sååå himla olika. Men alla stämmer på sitt vis.


:)





Mycket på G


Lyssnar på nu:
Sheryl Crow ft. Kid Rock- picture.

http://www.youtube.com/watch?v=0R3jTGcB73o  

Jag har haft en riktigt bra helg...riktigt bra helg! jobbade söndag dock, för första gången på evigheter känns det som.
Jag har köpt en ny mobil för min förra totalpajade i fredags så fick telefonpanik och köpte en ny, samsung ultra toutch(ir hur de stravas) Jag tycker den är jätte bra hittills, riktigt nöjd.

Jag har varit och spanat in de nya huset, det är dock inte fint just nu eftersom att dom slagit ut köket och dragit bort tapeterna och på med spacklet och spånn å damm överallt. Men det blir bra det där. Ser fram i mot när renoveringen är klar så man får de den och sedan flytta in. Fan kommer ju bli största lyxen med bussarna med tanke på att dom går två gånger i timmen därifrån och fyra ggr om dagen härifrån, ni fattar ju själva! :)

Så dom närmaste veckorna kommer ägnas till att rensa grejer, packa packa packa och plugga. låter väl otroligt spännande :p

Ska lägga upp lite bilder sen så får ni se på min mobil och på renoveringskatastrofen :p

Men nu.....time to sleep !
....ska baaara...lyssna på låten en gån till !

<3

...

Hallo :)

Tänkte att ja skulle skriva lite..men orkar faktist inte..
god natt !

hihi




hihi min syrras bebis försökte ladda upp fler bilder men de va ju dödsdömt å orkar inte krångla mer i kväll så lägger upp mer bilder sen också från älvsjömässan som ja va på i dag :)

 

<3




Hallo där

Nu är det såhär att lilla jag har blivit lite lat av mig så orkar inte lägga upp bilder. Har iaf haft det super kul !!!!

Nu sitter jag och kollar runt lite på resor jag är mega sugen på att dra i väg igen och nu har jag hittat en bartender kurs som är på svenska i mallorca på magaluf :D Jag vill åka!
Allt som allt skulle resan gå på 15 000 plus matpengar, och då ingår flyg, hotell och själva kursen plus VIP-biljetter till krogar och resturanger, så jag är as sugen på att dra blir i juli i sommar i så fall. och ja menar varför inte lixom. Men får se har inte bestämt mig än. men det som jag har kommit fram till är att jag vill uppleva så mkt som möjlig i mitt liv så, så fort plugget är slut så tänker jag ut och resa! Pratade lite om mallorca med ronja och hon var väl inte lika sugen som jag men hon skulle lätt kunna åka iväg i juli till något varmt ställe :D
Kim och en annan polare har inspirerat mig som tusan till att åka iväg och göra saker, men har ju insett hur bra dom mått av det och hur grymt kul dom haft det och de vill ja med haaaa!!!
MEN ! först och främst ska jag upp till fjällen och lära mig åka skidor och snowboard strax efter nyår och så kanske min storebror skulle hänga på. Det ser jag väldigt mkt fram i mot, ska bara spika det först.

Men innan de så måste flytten bli avklarad det har redan börjat packas här hemma är väl dax för mig med snart...
Sen så drar ja ifrån mitt paradis in till ett nyrenoverat radhus :)

Nu blir det till att plugga spanska..

bye bye



RSS 2.0