..you can't dislike someone you diden't knew.

♦Trying to figure out this life♦


Sjukt fin dag!

Idag så blev jag väckt av mina småsyskon halv nio i morse!!! (3 & 6år) så dom vaknar ju as tidigt. Men de resulterade i en nygjord latte serverad av pappa och lite gos med pluttarna så de gjorde inte så mkt, sen följde jag med dom och handlade och fick lite smått och gott gjort =)
Nu är jag hemma och fixar med mitt hår igen, kämpar på!
Ska i väg och jobba sen 16.00 sen ikväll fortsätta med mitt hår, är ju förfan(!!!!) nyår i morrn kris och panik!





Puss & Kraam <3

YO! ;)

Jag håller fortfarande på med mit hår! blir ju typ aldrig bra :( Men visar så fort det börjar närma sig ett hyfsat resultat.

Jag har för övrigt letat ihjäl mig efter nyårskläder och allt därtill i två dar och slagit mig fram bland allt folk, förstår inte hur alla stadsbor kan bli så totalt galna så fort de är lite rea?? börjar stockholmarna bli fattiga?, eller börjar det bli ovärt och spendera några hundra på kläder??

Jag jobbar fram till nyår, nyår och hela januari typ varje dag. Cash is king... i februari haha alltså fattar inte de där med att få lön en månad sent ja menar då måste ju företagen ligga ute med pengar en månad plus att vi sliter sönder för att få allting SEN, hatar och vänta.. iof är de nice om man en månad inte har så mkt jobb men endå får massa pengar från förra månaden, men då förstör man ju för nästa månad.. en ond cirkel lixom, don't get it!

hur som, jag ser sjukt mkt fram i mot nyår hoppas att jag kommer va så snygg som jag föreställer mig i huvudet med de kläder jag köpt, allt hänger på hur mitt hår blir. i värsta fall så får jag färga de brunt igen! ;)

Späääänannde är så sjukt pepp på nyår så ni annnnar inte:D:D

Hur som måste skölja ur färgen ur mitt hår nu, så hörs i morgon nattii nattii <3

En tanke angående stress..

Diskuterade det här med den eviga stockholms- stressen med en kollega i dag och det är rätt intressant hur bråttom vi alltid har HEM. Vi springer från jobbet till tunnelbanan, småstressar ner för trapporna, går till den sidan som är närmast uppgången på vår t-bane station hetsar upp för rulltrappan och springer till bussen och ställer oss upp på bussen för att vänta på att gå av för att sen komma hem och göra ingenting, typ glo på tv.

Och de vi stressar så förbaskat mkt om är att få vara ensamma, vi sätter oss gärna på den plats där de är minst folk, blir irriterade om någon kommer och sätter sig breve oss för vi vill ju sitta själva! Finns till och med en dold sthlms-regel om att man ska stå på högra sidan i rulltrapporna så de som har bråttom ska kunna ta sig förbi. Återigen stress! Men vad är det vi stressar så mkt för?? att missa t-banan och få vänta i högst 3-10 min (dagtid) för att sen komma 3-10 min sent hem och göra ..ingenting?


..don't get it och jag är största stressmänniskan ever!

Killar och deras irriterande egenskaper!

Saker som killar gör som är störande, i ett inte allt för seriöst uttalande ! ..eller ? ;)

- De som tar två trappsteg iställer för ett i taget

- De som viker upp byxkanten ist för att stoppa in kanten i strumpan, tofs är ju lite ute men hellre det eller varför inte köpa byxor med rätt längd.

- de som har häng men ingen rumpa

- de som har tighta jeans med för stor rumpa

- de som skryter om sina bortamatcher, dude was it your first time or what?

- de som speglar sig i varenda skyltfönster de går förbi

- de som spänner sig lite extra utan tröja eller bara är allmänt föör nöjda med sitt utseende

- de som bryr sig mer om sitt hår än vad vi tjejer gör

- snåla eller betalar för mkt

- inte kan presentera sitt sällskap för hans familj eller vänner

- Räknar med att man alltid finns där

- går som en ganster

- inte kan vara seriös

- är för seriös

- är allmänt seg, pratar segt, tänker seg, är seg

- säger en tid men dyker upp en annan

- smsar hela tiden med andra under tiden man ses

- ger dubbla signaler

- aldrig kan bestämma sig för vad dom vill, utom på fyllan då vet dom exakt!


jaaa... mkt skit stör man sig på HAHA skulle inte vilja ha en sån här lista med fel på mig ;)





...im just saying !


beautiful in the stangers eye ?


blabla

Nu är de snart nyår och jag har ångest över vad man ska ha på sig??!! man vill ju ha något som är nyår-aktigt typ glitter och glamour! men vart ja än letar hittar jag inget i klass med nyårs stilen. Så himla tråkigt..

Jag är mitt uppe i ett -färga mitt hår projekt. inte super kul just nu men det går åt rätt håll iaf! =)

För övrigt så ska jag skaffa en städerska som också förutom att städa, laga mat åt mig en gång i veckan och sen frysa ner så ja bara kan micra å äta, sen ska hon tvätta åt mig och bädda min säng för de tycker ja är tråkigt med, det får förresten gärna vara en man, utan tröja med stora muskler som går runt här och dammsuger, sen får han gärna gosa med mig ibland och vara en bärande axel när ja e deppig, sen så kan han gärna få ha humor och få mig att skratta och alla mina kompisar får gärna vara lite avundsjuka på hur snygg han är! hm.. de där lät mer som en kontaktannons efter en dude... HAHA ha ha..eh..


i morgon är de jobb igen, får då också mitt nya schema för 3v framåt så de är ju bra..
Ska ge er en bild på mitt hår så fort de börjar se bättre ut =)

Puss Puss

00:07




Nu säger jag God natt!

God natt =)

God Jul <3

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!!

<3





Från Mig!! <3

Ny Mössa!




Min nya mössa, med gosvantar på.  I'll punch you in da face !!! ;)




Gos mössan :D

Idag va en lite småtrött dag, man faller nog in lite för mkt i all julmyskänsla tror jag så man bara somnar tillslut! hehe.. har dock bakat i dag en chokladkaka andra kakor sen knäck och mer julgodis i morgon :D MUMS!! Tre ton tyngre, here i come :D

Köpte en kavaj i dag också som var super fin svart med marinblå detaljer :D Ska visa i morgon :D

Puss & Smek

Perfect sense when you at least expect it!




Jag har kommit fram till att jag är en snäll tomte, faktiskt. Inte så snäll så jag köpt alla mina presenter på NK men jag är snäll för jag är söt som en liten skumtomte hihi och lägger ner energi i mina ideér :)
...eller ? ;)


How ever, ändrade planer kan man säga på christmas men bra blev det ändå! =) Julmyyyss!!

Jag ska kanske lägga upp en bild på lilla moi snart upptäckte det var ett tag sen nu tihi, jaja ingen lidande av det ;)

Nu går jag och sover, Ps! Lev livet när det är lätt att leva, för sen blire svårt!

Puss & Kram


True story !


Enjoy !


Då bär det i väg igen!

Nu ska jag packa igen inför nästa tripp bort över jul! Ska bli mysigt med jul har inte överdrivet med julkänslor men dom har poppat upp lite kommer och går hela tiden känner jag =) Men längtar efter att mysa ner mig i soffan framför kalle med pepparkakor och knäck!! <3

Jag ska packa nu, sen jobba 16,30 sen ha lilla julafton med Pappa i kväll sen åker jag 11.05 i morgon bitti. =)

Är så himla trött nu för tiden bara ..

YO!

För det första - tänker inte ens nämna att  det gick åt helvete med körkortet eller att jag träffade världens gulligaste tjej där borta eller att jag trivdes sjukt bra eller att jag ska ta tag i körkortet efter nyår igen.
SÅ nu vet ni de! ;)

Mitt liv rullar på som de ska, det går bra nu la lala ..eller va? haha

okej jag e trööött! jobbar nu fram till jag åker bort över jul, sen är det nyår -vad händer då? strejk? fest? middag? skratt? bomber och granater? champange?
 you tell me!

Jag jobbar på som vanligt va på julfest i fredag som ronja fixat var himla massa folk där.. mm .. de va kul... minnesluckor..svar ja.. jobba bakis dan efter svar ja... kanske gjort bort mig lite...svar ja.. tyckte jag de va kul..JA! japp sen lämnar vi de..


Jag har ett gäng bilder jag inte pallar lägga upp för insåg att ja va sjukt ful i två veckor på den där kursen gick upp 06.16 varje dag och va hemma 18.00 trött med andra ord! orka inte fixa mig riktigt.. :p

Nu ska jag soffmysa lite sen sussa..

Puss & Kram


I Värmland

Nu är jag i värmland, tog fyra timmar med buss hit vilket jag överlevde somna lite då och då.
kommer ha svårt för att värnja mig vid tystheten men troligen kommer det kanskeo ckså bli lite rehab på min stress 24/7.

Poängen med dom här två veckorna är att jag ska ta körkort, ska gå en intensivkurs här och förhoppningsvis kommer jag hem med körkort, hoppas hoppas, ska göra mitt bästa!!

finns ju inga kanaler här och inga fester dock har ja lilla datorn med mig men den ska jag inte vara inne på för ofta känner jag. det jag vill säga är att det enda jag har att göra här är att plugga teori när jag inte är på skolan så de är ju bra, hade aldrig klarat det hemma inte den diciplinen, tyvärr!
jaja see yah! håller er uppdaterade :D


<3

RSS 2.0