Grym...


White trash beautiful- Everlast





<3

Tårtor i stora lass :D

Jag var upp med en tårta till mamma det är ju trots allt mors dag i dag :)
Och oavsett allt så kommer min mamma alltid vara min mamma och man ska ta vara på den tiden man har tillsammans.



Jag såg nog hur alla mammor i centrum ville jag skulle vara deras dotter höhö :)



Sen när jag kom hem hade kicki också fått en tårta så då smaka jag lite på den också haha så nu är min mage full av tårta :D

Stack och tränade i morse när jag vaknade, De va galet skönt för nu va de ett tag sen...igen :p
Men haft så mkt o göra så har liksom inte haft tid och ork. Förstår inte varför jag förklarar de här men var nog mer för att inbilla mig själv att det är lugnt oavsett.. eller nått :p

Men nu måste jag plugga natur, sista provet innan sommar high five! på mig FAN VA GRYM JAG ÄR!!!! :D
Ska bara klara skiten också på tisdag så dax och sätta igång..

Sen måste jag bara tillägga att det är exakt en vecka kvar nu tills Ronja, jag och company drar till Espana :D

Puss♥Kram



Gamla inlägg, nya på nytt!

Jag var inne och kollade på mina gamla inlägg och detta var 4 som jag fastnade för..


ons 21 jan- 09

Jag har länge funderat på vad det är som bygger upp varje människas identitet.

Jag är till exempel inne i en period när jag känner att jag måste bygga upp mig själv, jag har länge känt att jag blivit styrd av en annan person och att dennes åsikter var mina åsikter att dennes uttryck blev mina uttryck. Jag kände en rädsla inför att lämna mitt trygga jag. Det finns ett uttryck som lyder så här- Det finns en trygghet i vanor även när dom blivit så stränga att du lider av dem.Och jag känner verkligen att det stämmer.

Varje människa är speciell men vore inte livet tryggare om man kände sig speciell också? om man kände att man är oberoende av dom mest naturliga tingen som finns som exempel att man ska kunna vara sig själv, veta hur man själv fungerar inte ändra på sig bara för att ''passa in''. En väldigt smart person sa till mig häromdagen att ''man ska inte ta körkort om man inte litar på sig själv som förare''.

Det är viktigt att känna sig säker i vem man är, men det är ännu viktigare att lära känna sig själv.

 Funderingar kring onödigt. 22 jan -09

Varför säger man saker som bara sårar. Varför frågar man saker som man inte vill veta. Och sen blir man sur över svaret, och säger korkade saker tillbaka som då bara ställer till problem och gör saker och ting ännu värre. Och sen slutar diskussionen bara med att allt blir som en stor försvarsmekanism och man hugger bara på vad den andra säger, blir osams och oj vad onödigt allt blev helt plötsligt.

Ja menar visst klanka ner på varandra eller på någon det gör nog alla av diverse olika anledningar men dem flesta gör det för att dem har så dåligt självförtroende så dem måste klanka ner på andra för att stärka sig själva. De mår bättre av att se ner på andra och tycka att dem själva är så mycket bättre. Sen finns det ju dem som stärker sig själva genom att gå på en psykiskt att berätta för än hur värdelös man är och att man inte duger till någonting man kommer aldrig lyckas med någonting för det finns ingenting man klarar av osv. sen så finns det dem som stärker sig själva genom att bara skylla ifrån sig hela tiden de inbillar sig själva att de inte gjort något fel, allting är bara alla andras fel och de gör aldrig något som är dumt el dåligt. Sen finns det säkert andra vanliga skäl som är mer personliga per individ. Alla har ju sina egna skäl till varför de gör som de gör. 


 Sen så handlar det också oftast om att vara den mognare i konversationen och det kan ju vara väldigt svårt men det kommer känns bra mycket bättre efteråt om du inte är den som sa alla de taskiga orden. Vi ungdomar måste visa oss mognare och starkare än vad vi gör. För det är vi som tjänar på det fram över, sen är det bara försöka bearbeta allt ont man gjort sina nära och gå vidare på en mycket mognare nivå!

..it's not supposed to hurt this way 20 feb- 09

it's not supposed to feel this way, it's not supposed to hurt this way, happiness should be something you have with you every day. but it comes around just in the small moments when everything just stands still and you just can say a word infront of the world. when im slowing down and look around i am so amazed, i think aboult the little things that make life great, i hold on to the thought and i fight to not just let it pass me by, i find a place, so safe and i let myself be sincere. sometimes i feel like crying and digg my feeling's down, throught them away and put them into a box and forget where i hide the key. so i can take a step back and figure out this life. do you expect me to belive i was the only one to fall? please just stop act like you just dont care at all. it's not supposed to hurt this way. i should not have to feel this way.

But sometimes you just have to get over the hard times and bad things you and your dumb brain did in wrong times. this is just one of those things in life you have to get over.



Rättvisa eller trygghet? 10 feb -09

Jag nog tagit det största steget som går att ta. Jag har stampat på min egen rädsla och satt in det till något som jag tror kan bli det bästa jag gjort i mitt liv.


Min pappa försvann innan jag föddes och jag växte då upp med min mamma och mina syskon.
Jag har väl hört både den ena och den andra anledningen till varför det blev som det blev. Och den största och enklaste förklaringen för min mamma var att säga -Nej veronica han vill inte ha med dig och göra!

Så det utgick jag ifrån och det byggde upp som en mur för mig, ja kände verkligen alltid att det var någonting som fattades och jag var så fruktansvärt nyfiken på att träffa honom samtidigt som jag mer eller mindre hatade honom för att han enligt mamma bara drog.
Sen när jag var 12 år så fick jag träffa honom för första gången under en sommar ungefär och det var som en helt ny värld. Ja menar där fanns han helt plötsligt och snällare än vad jag hade föreställt mig, och jag kunde prata med honom jag kunde ställa alla min frågor plus få svar, jag kunde känna att tomheten fylldes. Dock höll det inte så länge för att han och mamma kom på kant med varandra så då blev det att allt bara rann ut i sanden. Åren gick...
Sen nu för kanske 2månader sen så tog jag upp kontakten med honom, jag tog mig mod att skicka iväg ett mejl viste inte om han hade kvar mejladressen eller om han ville höra av mig nu 5 år senare. Jag var helt sjukt nervös.
Men det ville han mer an väl. Han svarade, vi pratade, vi träffades.

Jag kan inte känna mig mer än glad över att jag tog tag i detta och hörde av mig. Allt har gått utmärkt och vi håller på att bygga upp en relation utifrån nuet.


Och med detta har jag för det första lärt mig:
 - Att man ska absolut inte vara rädd för att våga. För du kan inte förlora någonting som du inte har.
Och för det andra:
- man ska inte lyssna på andra man ska ta till sig av vad dom säger MEN man ska bilda sin egen uppfattning om det man hör.


True words !

Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself.




Puss♥Kram

Städat och handlat :)

Jag är verkligen inte bäst på och leka hemmafru men jag är fan bra på det när jag väl leker det. haha :p
Har städat, bäddat rent min säng, dammat, dammsugit, slängt soppor och gått och handlat mat plus lite godis hihi :)

Och nu håller jag på och städar min dator.. fick igång skiten så ska försöka föra över alla bilder och sånt fort som fan :P

Men vad händer ikväll.. hmm ingenting tror jag inte.. fan va skönt :)
Jag ska väl plugga lite naturkunskap misstänker jag men inte just nu.

Amen underbart nu tog UBS minnet slut.. kul värre!

MEN lyssna på den här ni den e grym !





Puss♥Kram

hrm..

Ja de har väl kanske inte gått så bra med bloggandet med de är bara för att min dator är bäng i bollen den funkar bara typ aldrig så orkar aldrig skriva från mig egna dator. blir knäpp på skiten.

Jag och Ronjis var på sex and the city 2 igår !!! och den var så himla bra!! det var sjukt!! :D Filmen var 2 och en halv timme lång men jag var road varenda minut. :D loved it !
Men de vart mycket godis eftersom att de skulle räcka i två timmar och ni skulle föstå om ni viste hur jag och ronjis är med mat och godis, vi kan konsten att  äta oss dömätta :p

Men så ni förstår så var filmen sjukt rolig och tjejig framför allt :D me love!
<3 SEX AND THE CITY <3


Sen i dag så åkte jag till kungsängen till ronja och prata lite skit sen drog vi ner till fyllebrännbollen som treorna ordnar varje år aktivitet treor imellan. Men vi stannade inte mer än en timme ronja var med och spelade en gång sen åkte vi hem till mig och tog de lungt en liten stund.
Och nu ska jag alldeles strax sova... är så himla trött efter denna vecka som har varit väldigt krävande med prov och dyligt..

Men en liten bild kanske.. :)


Lite suddig, ronja var lite ostadig på handen :p



Och jag med kanske ;)


Men nu ska jag sova my dear friends..

Puss♥Kram



Hej Hopp!

jag ska utsätta mig själv för ett misson.
Nämligen hur många dagar i rad jag kommer orka blogga innan jag tröttnar haha ! :p

De lär ju ni märka om inte annat ! tihi :)

Idag har varit en sån där extremt tråkig dag då de inte funnits någonting att göra överhuvudtaget förutom och äta och springa i centrum. haha låter väl väldigt spännande :p

Anledningen till att jag oftast inte skriver är för att jag inte har så mkt roligt att berätta under dessa roliga skoldagarstiderna.
MEN Jag kan ju berätta att jag och ronjis ska på sex and the city premiären i morgon :D:D:D:D:D
De kommer bli grymt kul, förutom att jag blev lite depp när jag i dag såg att den filmen inte fått så bra kriterier.. men får väl se vad vi tycker sen när vi sett den :)

Nu ska jag se two and a half men.
see ya later honeypuuuh!

vissa tar sig lite väl mkt vatten över huvudet..

Nu är det bara 11 dagar kvar tills spanien ;D;D

Galet nice :D

tjenis

Hey you!

what up..?
haha :D
Nu har jag skrivit klart min engelska bokgrej nu är de bara spanska prov till på onsdag som jag ska plugga in.
kul värre.
Men de fixar jag som vanligt in i de sista ;p haha neejää tänkte att jag skulle sitta med den helhalva dagen i dag. tänkte jag skulle sätta mig ute i solen i stan och plugga men de blåser ju hur mycke som helst ute så de är väl ingen ide. Så får sitta inomhus helt enkelt. :/

Helgen har varit jätte lugnt har bara varit hemma förutom i fredags då det var bal förstås.
ska kanske åka ner till mina syskon i helgen, men inget bestämt.

Men jag skriver snart.. pusspusspuss

Good morning people :)

Idag är jag på bättre humör men satan vad tråkigt jag har, allt är tråkigt och alla är tråkiga..

Jag borde plugga men har bara degat framför tven hela morgonen
Jag borde gå och handla men ingen lust så länge de regnar
Jag borde städa mitt rum men åh tråk ffs!
Jag borde åka ochh träna men vill inte gå ut
Jag borde be vissa människor dra åt helvete

Nu är jag på dåligt humör igen!

så äckliga!

Alla ljuger
Alla kör över alla för att nå dit dom vill
Alla är horor
Alla smuslar runt
Alla knarkar
Alla är falska och äckliga!
Folk fösöker få en och lita på personen i fråga för att sedan dra nytta utav det

Vi flytta långt åt helvete !
Hur står ni ut med er själva ?

Balen, bloggevent och fint väder :)

Jag var på veckorevyns bloggevent med jennifer där man fick goodiebags som innehöll, osis hårprodukter, trosor nagelack läppglans en tröja, chrisina auguleras nya skiva och vitamin vell drycken :)


Några från veckorevyn som pratade, sen såg vi carolina gynning också som för övrigt gått ner rätt mkt i vikt. men hon var jätte fin :)

Sen i går var jag på ronjas bal eller rättare sagt alla 3ors bal och alla var så himla fina :)
Speciellt ronja hon hade en jätte vacker svart klänning med öppen rygg och en lockig uppsättning som frissan gjort. jätte snygg! :D

O mig fixade jennifer hihi såg ut såhär :)




hihi :)
har dock bilderna på ronja i kameran och orkar inte hämta den så får ta de sen.


sen har jag bränt sönder mig i solen :(

Ronja brukar säga att jag har jätte fina ögon själv har ja inte tänkt på de men nu på senare så har ja börjat tänka på de, dom ser rätt bra ut nyansen på ögonen. :)




Nu är fräknarna framme igen :p haha jävla solfan :p 

PussPUSs




Jag och Estland


OJ oj oj vilken underbart roligt resa det blev :D
Brände väl bort ganska många järnceller men de är de väl ingen som dött av förut ;).

Måste bara säga en sak, Estland har typ en fabrik där som tillverkar snygga 22-åringar och bara spottar ut dom på marknaden, och nu pratar jag om tjejer.
På tre dagar så har ja sett:
1 ful tjej
2 tjocka tjejer
2 gay
1 transa

Detta är helt sinnesjukt jag fattar inte hur detta gått till, killarna såg förjävliga ut(inte för att ja kolla :p) men damn vilka snygga tjejer, har nästan gått o blivit leeesbiiisk :p haha nejdå men killar detta är verkligen en stad ni ska åka till !!

Jag satt på hotelrummet och väntade på dom andra också tittade jag ner på gatan och fram kommer en spårvagn med drygt 20 pers i och inte en enda av dom sitter och håller på med mobilen alltså ni förstår inte vilket sjukt lugn de va där borta, ja menar om man gämför med sthlm så borde de typ vara olagligt !
Helt underbart jag gick in på deras ica köpte en jävla massa alkohol och behövde inte ens visa leg, inte på krogen heller ingen av krogarna.. de e ju bara helt underbart. Jag sa de när vi va på väg hem att jag bara skulle hem o packa om min väska och åka tillbaka dit för alltid alltså. Galet.

Sen hittade vi en jätte mysig uteservering som låg jätte högt uppe de var folk som satt o sjöng o spela gitarr också självklart var de ett stånd som dom sålde drinkar från. sjukt nice.
Sen va vi på en annan nattklubb som heter Hollywood och de var verkligen skillnad på klass på den klubben o klubbarna i sthlm. ja ni förstår inte.. helt galet jävla underbart land!

Ska försöka hitta tid till att lägga upp bilder sen. Har bara massa plugg nu blää.. men de går bra!

haha underbart ska försöka åka dit igen i vinter !

MEN först blir det ju spanien den 6 juni de ska också bli galet kul!

Heeeeejjj aalllaaa bloggnördar :D

Hallo de va fan inte i går ;)
Mycke nu vet ni bara tre veckor kvar innan skolavslutning eller låt säga spanien missar ju sista veckan :p
Men jag har läget under kontroll och kämpar på med skolan satt i dag med sista historia inlämningen 4timmar blev klar ska bara renskriva den i morgon and send it away. :)

Ska till Tallinn tor-sön så i morgon efter skolan åker jag o jobbar från 11.30 till 20.00 ungefär sen ska jag skriva klart min uppsatts hos pappa sen ska vi upp 06.00 på torsdag morgon å åka till flygplatsen. :D:D

Skriver så fort jag kommit hem o har då förhoppningsvis lite bilder :D
PussPuss

RSS 2.0