what to say, what to do.

all off the memories so close to me, just fade away
all this time you were pretending, so much for my happy ending.

But don't take this to serious im happy, really....



Ge inte upp, eller gör det bara för stunden.

What doesn't kill you makes you stronger!
Det är ett gammalt utryck men de är såå sant, i stunden när de jobbiga händer bryr man sig inte om att de kommer stärka en eller att man kanske lär sig något av det eller att det kanske bara var meningen att de skulle bli på det viset och helt enkelt gå åt helvete totalt mot ens egna vilja. Som med mitt körkort jag klarade det inte första gången då jag körde upp i sunne och insåg sen att när jag kom till sthlm så kunde jag inte köra i rondeller för att sunne har inte en enda rondell så när jag sa till min körlärare att jag behövde lära mig att köra i dom så trodde hon inte att jag var så seriös som jag var, men sen märkte hon juh..höhö ;)
sen när jag körde upp den andra gången i sthlm så vet jag inte riktigt vad poängen var med att jag inte klarade det men kanske bara så enkelt att jag inte var redo. Så nu har jag efter mycket lågt självförtroende så har jag endå bestämt att jag ska ge mig på den där skiten en gång till... kanske jag bara behövde mina små felsteg för att bli säkrare i trafiken, ja menar man vill ju inte ha skiten om man sen kör ihjäl sig för att man inte va helt klar men inlärningen!

Hur som helt, på'tt igen och byt taktik när något går snett så kommer de gå tillslut när du minst annar det!

<3

:)

hello friendos!

It's been a while now... but who cares really ;)

Jag har varit mycket på resande fot på senaste, Gotland Värmland och i detta ögonblick så sitter jag på tåget till fallköping och ska träffa min syskon! Det ska bli kul har inte träffat min brorsa på hundra år eller min syrras unge så ska bli trevligt åker hem igen på fre sen är de jobb jobb jobb, har varit väldigt upptagen med livet på senare tid, jobben tar mkt tid, fest och vänner. Sen alla framtidsgrejer jag har varit tvungen och ta tag i! Men det ser ljust ut och jag är rätt nöjd med mina beslut.

Jag vill ge er en bildbomb men jag sitter ju som sagt på tåget så jag kan har inte kamerasladden breve mig...

Jag har inte en reserverad plats på tåget så jag väntar typ bara på att någon bajsnödig ragata ska komma och be mig flytta på mig, vilket känns lite jobbigt för har verkligen spridit ut mina saker överallt och orkar inte ta mitt arsle och flytta på mig, så håll tummarna för mig!

Just nu är jag som gladast när jag känner min fulla närvaro i mig själv, har varit väldigt stressad och rusat ifrån mig själv väldigt mkt så när alla bitar är på plats och jag känner ett lugn är jag som lyckligast och jag tror att jag känner så nu. Ett tag kände jag mig rätt genomskinlig som att jag inte hade några konturer och satt framför en kamera men det gick inte och fotta gestalten av ett spöke. Förresten tycker jag att ordet lycklig är ett kravfullt och laddat ord som oftast medför besvikelser för vi alla vill uppnå lycka men ingen vet vad det är. Vi tror att vi ser oss omkring och finner lyckliga människor, glada människor, fina människor med stora leenden. Men vad vet vi egentligen.
För inom alla oss gömmer sig en liten rädd, osäker blekfet svensk men vad har omvärlden med det att göra? därför lägger alla på sig ett stort leende och skrattar genom oren luft, och kommenterar någons byxor från second hand framför. En annan sak Jag inte förstår är varför jag tror att jag ska dö när jag är som lyckligast ? är det för att jag uppskattar livet för sällan och är rädd för att gå miste de som väntar eller tror jag att jag sak bli överkörd innan jag hunnit berätta min nyhet? eller whats the point?? jag säger såhär som slutsatts. Uppskatta, le och va go så blire bra!


RSS 2.0