L.A

Jag vill åka till L.A och de ska jag. Får se hur länge jag blir borta när jag väl kommit dit! ;)


En fråga !


HAHA tänk på de ni ;)

43

Fest!


Hm hm hm..

Igår låg jag och funderade på fest. Ja menar festa är väldigt kul men jag känner mig lite klar med fest nu, för i går kväll när jag skulle hem efter jobbet så gick ja förbi plattan mot t-banan och där står ett gäng 15:åringar som röker och har kepsen på sne och blockerar hela ingången vid dörröppningen till t-banan. Och några står i ett hörn och vissa sjunger högt och fullt bara för att störa och några tror bara att dom är jävligt snygga i deras overkilled makup och korta klänningar. Medans jag tycker dom ser ut som, tja fjortisar!

Och vist jag kan inte säga att jag är helt less och blabla, men ja känner inte lika stor dragning till att stå i massa långa köer, dricka upp mina pengar, bli uppraggad av massa äckel, och sen missa tunnelbanan hem och frysa medans man väntar på bussen för att sen få för lite sömn och hoppas man har kvar kontokortet i jackan. (negativt ja vet) men de är typ dom där sakerna ja tänker på när ja tänker på fest.


Förut så lockade det att klä upp sig, få massa komplimanger, träffa alla människor, dansa, och ja va inte rädd när ja skulle hem. Men man har typ inte tid och ork längre, börjar ja bli gammal kanske ? min bästa vän säger alltid -men veronica vi måste festa nu när vi är unga för sen kommer vi inte ha tid och kommer va för gammla för att hänga på krogen. mjo de är ju sant, en dag kommer livet komma ivägen för allt festande men ja känner att förut festade jag varje helg och ibland onsdagar och jag började festa väldigt tidigt och kom in på krogarna tidigt och allt de där så de kanske e därför ja behöver en paus, inte sluta bara en paus. Eller så är jag inne i en period där livet har kommit i vägen, jag har helt enkelt inte tid och känner inget sug.



Eh ja vene jag kanske bara har blivit för bekväm i soffan eller tänker för mycket framåt! Fuck ja måste ut o festa...





BikiniGalen

Bikini Sommar 2012 - PHAX® trekants Bikini Set Jenni
899:- Från Phax swinwear, nu har jag beställt en till bikini denna ser ut att sitta väldigt bra, wiho! :D

SOMMAR here i come!!! :D

HAHA!!

Jag har precis slutat jobba blev ett kort pass, hur som helst så gick jag in på ica och skulle köpa nått så kom jag på att 

'' F*n va gott med dom där ungsbakade chipsen, dom ska jag köpa, BRA då är jag lite nyttig också''
Sen tänkte jag HAHA!!!! inte för att dom är ett skit ''nyttiga'' men de är rätt kul att dom tankarna hoppar upp automatiskt, efter reklamen som säger att dom är ungsbakade och inte friterade eller vad dom nu säger. mongoslutsats :p


Sen en annan sak jag tänkte på är det här med andra människor, man kan vara hur blyg som helst inför en annan människa men sen på bussar eller t-bana, tåg whatever så tränger man sig in bland alla andra och nästan sätter sig i varandras knän bara man slipper stå. Hur kommer de sig, är det orden som gör en blyg eller själva tanken att de är okej att trängas med alla andra. Då kommer ju följdfrågan - vadå är de inte okej och prata med andra eller ? HAHA ! (slutsats - vi människor är mongon! ;D)






Aja trevlig kväll allihopa ;)

Tankar..

 



Känner mig så missförstod som människa många gånger.
Jag har också full förståelse för det.
Jag lever inte som ja lär, umgås i ytliga kretsar och gillar dyra fina saker.
Listan kan göras lång på allt som skulle kunna tyda på att jag är på ett viss sett.
De som känner mig väl vet att jag är en omtänksam, kärleksfull, smart och varm människa.
Jag mår som bäst när jag är runt människor jag älskar och har kul med.
Jag har aldrig haft dyra saker i mitt liv förut och har alltid varit och är en tjej med båda fötterna på jorden.
Men ibland händer det saker i ens liv som förstör en innefrån och det bildas ett stort hål som man desperat försöker fylla med alla möjliga materiella saker. Jag vet att lyckan inte finns där, jag vet mina brister.

Jag skulle nog må som bäst om jag bodde på en oytlig plats där man värderar vänskap, familj och kärlek före fester, märkessaker och bra kontakter. Ibland tänker jag (om mig själv) hur kan en person passa så bra och samtidigt vara så opassande på samma gång i den här staden.
Men jag trivs egentligen inte i Sverige här tycker jag att alla dömmer en och pekar finger fast deras händer inte är rena.

Tror ni att det existerar en plats där alla får vara dom själva utan att bli dömda? en plats där folk värderar de små sakerna i livet, där utseende och saker inte spelar någon roll?
Jag menar aldrig har jag velat inse hur mycket människor som går på antidepressiva mediciner som dom faktiskt gör i denna stad.

Jag vill bli lycklig jag vill inte vara tex ifrån min mamma min kära syster o bror, min familj, jag vill ha en kille som jag älskar och som älskar mig lika mycket tillbaka jag vill ha allt detta…Livet är för kort och kan ta slut när som helst….


HAHA read my minds, teori suger!

Onödig Fakta!

1. Den bok som utgivits i flest upplagor, förutom Bibeln, är Ikea-katalogen.

2. En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.

3. En snigel kan sova i tre år.

4. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.

5. Det vanligaste ordet världen över är okej. Det näst vanligaste ordet är Coca Cola.

6. Charlie Chaplin vann en gång 3:dje pris i en Charlie Chaplin-lookalike tävling.

7. Det finns inga hotellrum i Japan som har nummer 4 eller nummer 9. Detta är helt enkelt för att orden för “fyra” och “död” uttalas på samma sätt, precis som orden för “nio” och “smärta”.

8. Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens.

9. Endast 55% av alla Amerikaner vet att solen är en stjärna.

10. 26 st Astronauter har rapporterat att de sett ufon när de kretsat kring jorden.

11. Los Angeles hela namn är ”el Pueblo De Nuestra Senora La Reina De Los Angeles De Porciuncula”.


Körkort!

Nu ska jag en sista gång ge mig på de här himla körkortet har ioför sig hållt på ett tag men efter intensivkursen i sunne så har jag inte haft så mycket tålamod med plugg o körning och skit, men eftersom min uppkörning och teori är bokad så köpte jag tio nya körlektioner i går. Och eftersom uppkörningen sker i jakan så är de väl lika bra och köra där så där blir det. Körde dubbel i går så nu har ja nio lektioner kvar. Pluggar teori när jag inte kör så satte mig med en skål Hallonkesella med frusna blåbär i vid köksbordet och sitter nu och pluggar för fullt. Har dock insett att jag behöver ta pauser annars orkar jag inte koncentrera mig så nu blev det en bloggpaus ;)

Det känns bra att komma igång igen och jag hoppas att jag klarar de denna gång, annnars skiter ja it!
Ska jobba i kväll på Dramaten men de är inte försen 17 så NU åter till el pluggo!

KRaaM

Beställt hem :D

Halterneck bikinis - PHAX® halterneck Bikini Set Oriental Spice

990:- från PHAXswim wear, Men om den sitter bra så kommer jag behålla den behöver verkligen en riktigt snygg bikini till sommaren :D

Dream myself away..

I do not want to be anyone else,
because you have your problems to..
The differens is that i don't see them so i think they not exist and dream my self away
and hope i'll be like you. But in the end it would end my dreams,
and our dreams is the last thing we survives on.



<3


Superwomen

Jag ser mig själv ofta som en superwoman. Jag vet att det jag tar mig an gör jag bra. Men just begreppet superwoman har fått en annan innebörd för min del. Förut trodde jag att det betydde att jag skulle säga ja till allt möjligt, hoppa på varje tåg, klara av precis allt och aldrig vara svag. Det stämmer inte. Idag vet att jag en riktig superwoman sätter gränser, går sin egen väg och lyssnar på sig själv. Att sätta gränser är snabbaste vägen till att respektera sig själv och värdesätta sitt liv. Och då pratar jag alltifrån att dejta killar, säga ifrån till en förälder eller se till att man trivs med sitt jobb. Det är när man sätter gränser som rätt dörrar öppnas i livet eftersom du inte har sagt ja till fel sak innan och påbörjat något som inte känns bra i magen.

Jag vet mitt eget värde. Det går inte att sätta sig på mig eller försöka få mig att ställa upp på något som jag inte vill. Superwoman inom mig säger då ifrån och påminner mig om att hålla mina gränser. På så sätt gör jag allt för min egna skull och livet blir riktigt roligt! Hitta din superwoman inom dig. En inre glöd som gör att du står upp för dig själv och är stolt över allt du åstadkommer. Livet är alldeles för kort för låta sig styras av andra människor eller hålla sig till en norm över hur man ska vara. Var stolt över att du är du och kör på!

Aka Blondinbella


Hejje

Nu va de flera veckor sen sist, men vem bryr sig egentligen ? ;)

jag jobbar på, det händer mycket i mitt liv just nu. Håller på och köper lägenhet, jag har fått två till kontaktpersoner jag ska resa iväg första april och jag shoppar massa just nu...wonder why ;)

Puss å Kram

RSS 2.0